GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΦΟΔΟΣ διαδηλωτών σε εκδήλωση με ομιλητή τον Δραγασάκη...

...



Πολίτες έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας πριν από την έναρξη εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο παλιό δημαρχείο Υμηττού, με ομιλητή τον Γιάννη Δραγασάκη.

Οι αντιεξουσιαστες διάβασαν ένα κείμενο υποστήριξης των Ρούπα και Μαζιώτη, ενώ ορισμένοι από τους κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν την ομιλία του κ. Δραγασάκη αντέδρασαν έντονα.

Ωστόσο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης ζήτησε να μην απομακρυνθούν οι αντιεξουσιαστές αλλά να ολοκληρώσουν την παρέμβαση τους. Οι αντιεξουσιαστές έριξαν τρικάκια στα οποία αναγραφόταν «Νίκη στον αγώνα των κρατουμένων», «Ενάντια στο καθεστώς εξαίρεσης», και «αγώνας μέχρι το γκρέμισμα και της τελευταίας φυλακής».

Η εκδήλωση της Ν.Ε. Ανατολικής Αθήνας και Ο.Μ. Δάφνης-Υμηττού του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε με καθυστέρηση γιατί ομάδα πολιτών ανάρτησε πανό και πέταξε φυλλάδια, όπως έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

«Η Αριστερά δεν έχει να «φοβηθεί» κάτι ή κάποιον. Έχει τις δικές τις θέσεις & μπορεί να σταθεί σε κάθε «μάχη» θέσεων», ανέφερε επίσης ο κ. Δραγασάκης.

1 σχόλιο

  1. Έχετε πλάκα εκεί στον ΤΖΥΡΙΖΑ ΔΕΝ γνώριζαν τι ψηφηζαν και ψηφίζουν;; Δεν γνώριζαν ότι θυσίαζαν Έλληνες οι [θεσμοί]-τοκογλύφοι για να σώσουν της τράπεζες τους;;;..και αν δεν το γνώριζαν τους το είπε ο ΓΕΡΟΥΜ ΩΜΆ ΩΜΆ...γιατί ψήφιζαν αυτά τα μέτρα κηδεία;;; άντε να πάνε να γαμηθούν ΌΛΟΙ ΠΑΡΈΑ το 3% αν το πιάσουν όταν και όποτε γίνουν εκλογές θα είναι και με τους φιλοξενούμενους;;...Κάνανε πολλά αν είναι πλούσιος ο αδελφός σου είσαι και εσύ;;;; ρε καραγκιοσυριζανελ;;

    Έφυγε ο μικρός Αλέξης... Άδικα... Κόπηκε απότομα και ξαφνικά το νήμα της ζωής του από τα χέρια ενός ρομπότ του συστήματος κωλομπάτσους τους λέει ο κόσμος..όμως όλο το σύστημα ενδιαφέρετε για μπάτσους δικαστικούς καραβανάδες Οι σφαίρες από το όπλο του ψυχρού φονιά Επαμεινώνδα Κορκονέα εκτοξεύονται κάνοντας κομμάτια το κορμί του 15χρονου Αλέξη και μαζί τη νιρβάνα μιας ολόκληρης γενιάς. Η εξουσία για μια ακόμα φορά δολοφονεί εκείνο που μισεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, τα παιδιά που ονειρεύονται...Το κράτος αμύνεται, ψηφίζει τρομονόμους,επιστρατεύει ζαρντινιέρες.

    Οι φασίστες έβγαλαν τις μαύρες στολές των παππούδων τους απ' τα οικογενειακά σεντούκια, γέμισαν τα όπλα τους και ξαμολύθηκαν να πνίξουν τα όνειρα στο αίμα... Όπως έκαναν οι παππούδες τους εκείνον τον Δεκέμβρη του '45...
    Το πιστό σκυλί του συστήματος ο ΜΠΑΤΣΟΣ είναι πάντα εδώ και φυλάει το σάπιο...


    Δεν είμαστε αφελείς να περιμένουμε από ψηλά τη δικαιοσύνη που μόνο από χαμηλά ορθώνεται...Δεν είμαστε μόδα περαστική που θα καταγραφεί στο αρχείο των ηττών.
    Είμαστε άλλος ένας στο δρόμο... Η ομάδα του Τσίπρα κατόρθωσε να εξαφανίσει την Αριστερά..

    Όλα τα κόμματα στη Βουλή είναι ΕΝΑ κόμμα με διάφορες φράξιες και το κάθε κόμμα χωριστά διαιρεμένο σε άλλες φράξιες, αλλά η εξουσία είναι η συγκολλητική ουσία -έχει τα οφέλη της απέναντι στους ανθρώπους που την υπηρετούν... Όποιος έχει κρατήσει τον εγωκεντρισμό του (που σε τελική ανάλυση εξουσία είναι και αυτός) κοιτάζει να βολευτεί... Και έτσι μπορούμε να εξηγήσουμε πώς άνθρωποι της αριστεράς αφομοιώθηκαν εύκολα, γιατί κατά την άποψή μου ποτέ στην ουσία δεν ήταν ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ... Είναι άλλη η αριστερά του εμφυλίου πολέμου, άλλη η αριστερά της τηλεόρασης, έχει διαφορά, μην τα μπερδεύουμε. Είχανε μέσα τους την εξουσία και τώρα τους δίνεται αφορμή και την εκφράζουν. Αν θυμάμαι καλά, το όνομά του ήταν ο Χάνς Μάλερ από την RAF, ιδρυτικό στέλεχος των ΝΑΖΙ.... Έχουμε κι εμείς πολλούς, πάρα πολλούς από δημοσιογράφους που ξεκίνησαν ως βουλευτές του ΚΚΕ και καταλήξανε συνεργάτες των ΝΑΖΙ . Ανάμεσά του ο Μελάς και ο Λιδωρίκης. Αν έχεις την εξουσία μέσα σου και θέλεις να διατάζεις δεν σε ενδιαφέρει ποια μορφή θα πάρει.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση