GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Στόχος μας να ξανακερδίσουμε την ευημερία

Ένα νέο κόμμα φιλοδοξεί να αναδείξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από το 11ο Συνέδριο Αρχών και Θέσεων της ΝΔ που ολοκληρώνεται σήμερα το α...

Ένα νέο κόμμα φιλοδοξεί να αναδείξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από το 11ο Συνέδριο Αρχών και Θέσεων της ΝΔ που ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα στο εκθεσιακό κέντρο Metropoiltan Expo στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος".
Πρωταρχικός στόχος του προέδρου της ΝΔ με το αυτό Συνέδριο είναι:
α. να επικοινωνήσει τους βασικούς άξονες του προγράμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης,
β. να δείξει ότι ο ίδιος και το κόμμα του είναι έτοιμοι να κυβερνήσουν την χώρα, εξάλλου εκεί παραπέμπει και το βασικό σύνθημα " Έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα " που εκπέμπει ετοιμότητα και ελπίδα,
γ. να βγάλει εικόνα ανανέωσης
και δ. να θέσει σε εκλογικό συναγερμό το κόμμα του.
Η ΝΔ είναι το κόμμα όλων των Ελλήνων και δεν δέχεται να υπάρχει ταξικός διαχωρισμός κάτι που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, λέει στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και προσθέτει πως βασική διαφορά με την κυβέρνηση είναι ότι την ώρα που φτωχοποιεί μεγάλα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας και μετά έρχεται με επιδόματα να τα στηρίξει η ΝΔ επιδιώκει να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες και να βγάλει την χώρα από την κρίση, δίνοντας και το στίγμα της τοποθέτησης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Από το βήμα του Συνεδρίου Αρχών και Θέσεων το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να δεσμευτεί πως θα προχωρήσει στην μείωση του ΕΝΦΙΑ και των φορολογικών συντελεστών μέσα σε δυο χρόνια, ανεξάρτητα από το αν οι εταίροι δεχθούν ή όχι την μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων που ήδη προτείνει ο ίδιος.
Στο πλαίσιο αυτό θα ξεκαθαρίσει πως για να έρθει η ανάπτυξη πρέπει να υπάρξει συνδυασμός του ιδιωτικού τομέα με ένα σύγχρονο και αντιγραφειοκρατικό κράτους.
«Μόνον έτσι θα έρθει η πολυπόθητη οικονομική ανάπτυξη και θα ξανακερδίσουμε την ευημερία. Όχι όμως την δανεική ευημερία που είχαμε στο παρελθόν, αλλά αυτήν που θα είναι βασισμένη στις δικές μας δυνάμεις» θα τονίσει χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Το κεντρικό μήνυμα της παρέμβασης του Κυριάκου Μητσοτάκη θα είναι πως ο ίδιος και η ΝΔ είναι έτοιμοι να αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας όταν ο Αλέξης Τσίπρας αποφασίσει να στήσει κάλπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση