GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τη φυλάκιση της "Μις Τουρκία" ζητούν Τούρκοι εισαγγελείς

...

Τη μέγιστη ποινή φυλάκισης που προβλέπεται, δηλαδή ενός έτους, ζητούν Τούρκοι εισαγγελείς για τη νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς «Μις Τουρκία 2017», η οποία έχασε το στέμμα της, αφού συνέκρινε την εμμηνορρυσία της, με το αίμα των θυμάτων του αποτυχημένου πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016, αναφέρει σήμερα σε τηλεγράφημά του το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Aνατολή.

Εισαγγελείς στην Κωνσταντινούπολη απήγγειλαν κατηγορίες εις βάρος της 18χρονης Ιτίρ Εσέν για "κατάφωρη προσβολή ενός τμήματος της κοινωνίας" για το σχόλιο που είχε αναρτήσει στο Twitter, την ώρα που η χώρα τιμούσε την μνήμη των θυμάτων κατά την πρώτη επέτειο από το αποτυχημένο πραξικόπημα, μετέδωσε το πρακτορείο.

Η Εσέν έχασε τον τίτλο της μία μέρα μετά τον διαγωνισμό τον Σεπτέμβριο όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητας η ανάρτησή της. Το μοντέλο και φοιτήτρια του πανεπιστημίου αρνείται ότι είχε πρόθεση να προσβάλει.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι η ανάρτηση, η οποία στη συνέχεια αφαιρέθηκε από το Twitter, ανέφερε το εξής: "Σήμερα το πρωί μου ήρθε η περίοδός μου, για να τιμήσω την ημέρα των μαρτύρων της 15ης Ιουλίου. Τιμώ την ημέρα αυτή, χύνοντας δι' αντιπροσώπου το αίμα που έχυσαν οι μάρτυρές μας".

Η ανάρτηση προκάλεσε σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν έγινε γνωστή.

Το δικαστήριο θα πρέπει να κάνει δεκτό το κατηγορητήριο προτού οριστεί δικάσιμος.

Η πρώτη επιλαχούσα Ασλί Σουμέν στέφθηκε τελικά νικήτρια και εκπροσώπησε την Τουρκία στον διαγωνισμό Μις Κόσμος που διεξήχθη στην Κίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση