GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σοκαριστική εξομολόγηση της Σάλμα Χάγιεκ: Ο Γουάνστιν απειλούσε να με σκοτώσει

...

Με άρθρο της στους «New York Times», η Σάλμα Χάγιεκ αποκάλυψε πως ο παραγωγός Χάρβεϊ Γουάνστιν απείλησε να τη σκοτώσει, αν δεν υπέκυπτε στις σεξουαλικές του απαιτήσεις. Η 51χρονη Μεξικανή ηθοποιός προστέθηκε στη μακρά λίστα των γυναικών που καταγγέλλουν τον Αμερικανό παραγωγό ταινιών για σεξουαλική παρενόχληση και σεξουαλικές επιθέσεις. Τα στόματα έχουν ανοίξει στο Χόλιγουντ και οι καταγγελίες έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας.

Όπως καταγγέλλει η Σάλμα Χάγιεκ, αρνήθηκε να συνευρεθεί με τον παραγωγό, όταν εκείνος της το ζήτησε κατά τη συνεργασία τους στην ταινία «Φρίντα». Τότε, ο Γουάνστιν προσπάθησε να την θέσει εκτός της ταινίας. Τα γυρίσματα της ταινίας εξελίχθηκαν σε βασανιστήριο για την ηθοποιό: «Θα μου επέτρεπε να τελειώσω την ταινία, αν συμφωνούσα να κάνω μία σκηνή σεξ με άλλη γυναίκα. Και απαιτούσε πλήρη γύμνια. Συνεχώς απαιτούσε περισσότερο σεξ», γράφει η Χάγιεκ, η οποία επισημαίνει πως μετά από κάθε άρνησή της, ο Γουάνστιν γινόταν όλο και πιο επιθετικός:

«Όχι στο να ανοίξω την πόρτα μου οποιαδήποτε ώρα της νύχτα, στο ένα ξενοδοχείο μετά το άλλο, όπου εμφανιζόταν αιφνιδιαστικά. Μεταξύ άλλων κάπου που έκανα ταινία στην οποία δεν εμπλεκόταν. Όχι στο να κάνω ντους μαζί του. Όχι στο να με βλέπει να κάνω ντους. Οχι στο να τον αφήσω να μου κάνει μασάζ. Όχι στο να αφήσω έναν γυμνό φίλο του να μου κάνει μασάζ. Όχι στο να τον αφήσω να μου κάνει στοματικό σεξ. Όχι στο να γδυθώ μαζί με άλλη γ υναίκα», γράφει στο άρθρο της η Σάλμα Χάγιεκ. ««Δεν νομίζω ότι μισούσε άλλη λέξη περισσότερο από το όχι. Στα μάτια του δεν ήμουν μια καλλιτέχνιδα, δεν ήμουν καν ένα πρόσωπο. Ήμουν ένα πράγμα, ένα σώμα».

Όταν συμφώνησε στις ερωτικές σκηνές με άλλη γυναίκα για να σωθεί η παραγωγή, έπαθε νευρικό κλονισμό: «Εφτασα στα γυρίσματα εκείνη την ημέρα για να κάνω τη σκηνή που πίστευα ότι θα έσωζε την ταινία. Για πρώτη και τελευταία φορά στην καριέρα μου, έπαθα νευρικό κλονισμό. Αρχισα να τρέμω ανεξέλεγκτα, είχα λαχανιάσει και άρχισα να κλαίω ασταμάτητα», περιγράφει η Χάγιεκ.

«Θα σε σκοτώσω, μη νομίζεις ότι δεν μπορώ», φέρεται να της είπε ο Γουάνστιν, όμως η Holly Baird, εκπρόσωπος του Γουάινστιν αμφισβητεί τους ισχυρισμούς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση