GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, τραγούδια και παραδοσιακοί χοροί γέμισαν το Εντευκτήριο της Βουλής - ΦΩΤΟ

Κάλαντα, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και παραδοσιακούς χορούς είπαν, τραγούδησαν και χόρεψαν στο Εντευκτήριο της Βουλής χορωδίες, σύλλογο...

Κάλαντα, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και παραδοσιακούς χορούς είπαν, τραγούδησαν και χόρεψαν στο Εντευκτήριο της Βουλής χορωδίες, σύλλογοι, όμιλοι και ομάδες, ενώπιον του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και των Αντιπροέδρων κ. Τασίας Χριστοδουλοπούλου, κ. Νικήτα Κακλαμάνη και κ. Δημήτριου Κρεμαστινού.


Ο Πρόεδρος της Βουλής αντευχήθηκε και μοίρασε σε όλους γούρια για το 2018, χειροτεχνημένα από συλλόγους, οργανώσεις και ομάδες προσφοράς και στήριξης παιδιών και ΑμΕΑ.
Την έναρξη των χριστουγεννιάτικων μελωδιών έκαναν τα μέλη της χορωδίας και του χορευτικού τμήματος παιδιών Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας.

Ακολούθησαν τα παιδιά από το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο, ενώ ο Σύλλογος "Κωστηλάτα" Θεοδωριανιτών Άρτας χόρεψε και τραγούδησε τοπικούς παραδοσιακούς χορούς.
Για 18η συνεχόμενη χρονιά, ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης έψαλλε παραδοσιακά κάλαντα και χόρεψε κρητικούς χορούς. Ακολούθησε η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος με ηπειρώτικα τραγούδια και τα μέλη της Ομάδας "Ρωμιών Πράξεις".

Επίσης τα κάλαντα έψαλαν τα παιδιά από τη "Γέφυρα Ζωής", Εθελοντικός Πολυχώρος Δημιουργίας & Έκφρασης για Παιδιά και Νέους με Αναπηρία, καθώς και από "Το Εργαστήρι" - Λίλιαν Βουδούρη, Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

οικογενειακή και συλλογική στη νέα εποχή που εισέρχεται η χώρα με αισιοδοξία και επισήμανε την ξεχωριστή σημασία που έχει η επικοινωνία με τις παραδόσεις μας σε ολόκληρη την Ελλάδα για τα επόμενα σημαντικά χρόνια για την πατρίδα μας, τα Βαλκάνια και την Ευρώπη.
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση