GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ματ Ντέιμον "ξαναχτυπά": Υπάρχουν και άνδρες που δεν παρενοχλούν σεξουαλικά

Τα σχόλια που έκανε πριν από λίγες ημέρες ο Ματ Ντέιμον για τα θύματα και τους θύτες σχετικά με τα σεξουαλικά σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει...

Τα σχόλια που έκανε πριν από λίγες ημέρες ο Ματ Ντέιμον για τα θύματα και τους θύτες σχετικά με τα σεξουαλικά σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει στο Χόλιγουντ προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Πολλές ήταν οι γυναίκες ηθοποιοί που απάντησαν στον Ντέιμον καταδικάζοντας τη στάση του, ανάμεσά τους η Μίνι Ντράιβερ και η Αλίσια Μιλάνο.
Τώρα ο Ντέιμον δηλώνει ότι οι άνδρες του Χόλιγουντ που δεν είναι θηρευτές πρέπει να μιλήσουν κι αυτοί.
«Βρισκόμαστε σε αυτή τη στιγμή ξεκαθαρίσματος και αυτό είναι πολύ καλό, αλλά σκέφτομαι ότι ένα πράγμα για το οποίο δεν μιλάμε είναι ότι εκεί έξω υπάρχουν κι ένα σωρό άντρες - η πλειοψηφία των αντρών που ξέρω εγώ- που δεν το κάνουν αυτό το πράγμα (σεξουαλική παρενόχληση) και των οποίων οι ζωές δεν πρόκειται να επηρεαστούν», είπε χαρακτηριστικά στο Business Insider.
«Αν πρέπει να δηλώσω κάτι για σεξουαλική παρενόχληση, δεν με νοιάζει, θα το δηλώσω, θα το είχα δηλώσει από πριν, δεν το κάνω και οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που ξέρω δεν το κάνουν», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση