GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΚΕ: Ο κ. Τσίπρας πήγε στη Δυτ. Αττική ως «πλασιέ» των επενδυτικών σχεδίων για την περιοχή

«Ο κ. Τσίπρας, σε μια προστατευμένη απ' την αστυνομία κυβερνητική φιέστα και με στημένο ακροατήριο, προσπάθησε να “πουλήσει” στο ...


«Ο κ. Τσίπρας, σε μια προστατευμένη απ' την αστυνομία κυβερνητική φιέστα και με στημένο ακροατήριο, προσπάθησε να “πουλήσει” στο λαό της Δυτ. Αττικής γενικόλογες υποσχέσεις για αντιπλημμυρική προστασία κι ανακούφιση, ενώ στην πραγματικότητα υπερασπίστηκε τον ίδιο άναρχο, καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης που υπηρέτησαν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις και που οδήγησε στην καταστροφή και το θάνατο» αναφέρει ανακοίνωση του ΚΚΕ, για την ομιλία του πρωθυπουργού στο Περιφερειακό Συνέδριο Δυτ. Αττικής.
«Αφού πρώτα οι κυβερνώντες προσπάθησαν να συγκαλύψουν τις ευθύνες τους επικαλούμενοι την “κλιματική αλλαγή” και τα “έργα των ανθρώπων”, όπως έλεγε ο αμίμητος τίτλος της “Αυγής”, τώρα δήθεν ανακάλυψαν τον ταξικό χαρακτήρα των καταστροφών, με στόχο να κοροϊδέψουν πάλι για τις προθέσεις τους» επισημαίνει το ΚΚΕ προσθέτοντας, ότι «στην ουσία ο κ. Τσίπρας πήγε στην Δυτ. Αττική ως “πλασιέ” των επενδυτικών σχεδίων για την περιοχή, με στόχο τη μετατροπή της σε διαμετακομιστικό κέντρο.
Ακόμη και οι εξαγγελίες για έργα υποδομής, αφορούσαν -ως επί το πλείστον- έργα για το κεφάλαιο κι όχι για τις λαϊκές ανάγκες. Άλλωστε, η απάτη φαίνεται και απ΄ το γεγονός ότι, ούτε στον κρατικό προϋπολογισμό ούτε στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής υπάρχουν εκείνα τα κονδύλια που -υποτίθεται- προορίζονται για τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα».
«Ο εργατικός-λαϊκός κόσμος της Δυτ. Αττικής γνωρίζει ότι πίσω απ΄ τα λόγια συμπάθειας του κ. Τσίπρα βρίσκεται μια βάρβαρη πολιτική, την οποία χρειάζεται να αντιπαλέψει μέσα απ΄ την πάλη και αλληλεγγύη του» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση