GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βόμβα" Βερύκιου για τη διπλή ζωή γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας - ΒΙΝΤΕΟ

O Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε στο Happy Day ότι εντόπισε μία γνωστή παρουσιάστρια να αγοράζει... τσιτάκια στα Σκόπια, και στη συνέχεια έφυγε...

O Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε στο Happy Day ότι εντόπισε μία γνωστή παρουσιάστρια να αγοράζει... τσιτάκια στα Σκόπια, και στη συνέχεια έφυγε για Ντουμπάι.
Ο δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας: «Βλέπω μια δικιά μας, του χώρου μας, από τις celebrities, τις τηλεπερσόνες, και πήρε δυο - τρία τσιτάκια. Έφυγε το κορίτσι για Ντουμπάι. Την παρακολουθώ, λοιπόν, από το Instagram. Το τι έχει ανεβάσει; Είναι αυτό που είπε ο Δημητράκης πριν. Στην κρίση ευδοκιμούν μερικά αρχαιότατα επαγγέλματα, οι βίζιτες» και όλοι έμειναν άναυδοι!
Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο

  1. Καλά τα λέει ο Βερυκιος δεν κάνουν ΒΙΖΙΤΕΣ μονο οι Ελληνιδες ..ΆΛΛΑ και οι αλλοδαπές ΕΔΏ ΚΑΙ παίρνουν και κοινωνικό επίδομα και τώρα φτηνό ΡΕΎΜΑ ΕΎΓΕ Τσιπρα με την υπουργική κουστωδία σου..και κοινωνικό επίδομα και φτηνό ρεύμα οι αλλοδαπές στα ΑΜΕΑ δεν δίνουν διότι προηγείται πρώτα η αλλοδαπή πουτάνα και εδώ πάει γάντι άλλος γαμά και άλλος πληρώνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση