GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λυκουρέζος για τις δηλώσεις Ερντογάν για την έκδοση των Τούρκων αξιωματικών

...

Τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με τη δέσμευση Τσίπρα για έκδοση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Αλέξη Παπαχελά, σχολίασε ο γνωστός δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

"Ο Πρόεδρος Ερντογάν, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Αλέξη Παπαχελά, ανέφερε σχετικά με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς, ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός του είχε δηλώσει ότι «… θα δρομολογήσει την κατάσταση και ότι σε 15 με 20 ημέρες θα εκδίδονταν στην Τουρκία …».

Θέλω να πιστεύω ότι τέτοια υπόσχεση δεν δόθηκε ποτέ από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, καθόσον γνώριζε και γνωρίζει ότι έκδοση αλλοδαπού αποφασίζει κυρίαρχα, αποκλειστικά και μόνο η ελληνική δικαιοσύνη. Θέλω να πιστεύω επίσης, ότι εάν θέσει εκ νέου το θέμα ο Πρόεδρος Ερντογάν, ο Πρωθυπουργός θα του δηλώσει ότι το θέμα έχει κλείσει οριστικά μετά την αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου, το σκεπτικό της οποίας είμαι βέβαιος ότι θα έχει πληροφορηθεί ο Τούρκος Πρόεδρος" αναφέρει η δήλωση του κ. Λυκουρέζου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση