GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμανατίδης: Ο κ. Καμμένος εξέφρασε μία θέση, αλλά στα εθνικά θέματα αποφασίζει η βουλή

«Ο κ. Καμμένος εξέφρασε μία θέση. Από εκεί και μετά όμως στα εθνικά θέματα αποφασίζει το κοινοβούλιο και συνολικά οι βουλευτές» δήλωσε ο ...

«Ο κ. Καμμένος εξέφρασε μία θέση. Από εκεί και μετά όμως στα εθνικά θέματα αποφασίζει το κοινοβούλιο και συνολικά οι βουλευτές» δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης στο Focus Fm, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο οποίος επανέλαβε τη θέση του ότι δεν θα ψηφίσει χρήση του όρου «Μακεδονία» για την ΠΓΔΜ.
Ο κ. Αμανατίδης έκανε λόγο για «τακτικισμούς» της Νέας Δημοκρατίας στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί καταλάβει, γιατί ένα κόμμα ευθύνης, να μην λέει τι θέλει. «Δεν συμφωνώ με στρουθοκαμηλισμούς» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Κληθείς να απαντήσει αν τίθεται θέμα σύγκλησης του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, τόνισε ότι «υπάρχει ακόμα δρόμος για το συγκεκριμένο ζήτημα, ακόμη δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάμε για το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. Τώρα είμαστε σε φάση εξελίξεων και το θέμα το χειρίζεται-όπως κάναμε και με το Κυπριακό-με μεγάλη υπευθυνότητα η κυβέρνηση και το ΥΠΕΞ.»
«Θα περίμενα ομοψυχία στη Βουλή και τα κόμματα. Να μην γίνει μικροπολιτική με τα εθνικά θέματα» είπε ο κ. Αμανατίδης.

Πηγή: focusfm

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση