GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάγδα Πένσου-Δημήτρης Αποστόλου: "Αυτός είναι ο λόγος που χωρίσαμε" - ΒΙΝΤΕΟ

...


Η Μάγδα Πένσου και ο Δημήτρης Αποστόλου έδωσαν μαζί συνέντευξη στην εκπομπή Dot όπου αποκάλυψαν τα πάντα για τη σχέση τους και τον χωρισμό τους. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως η αιτία ήταν πως ο πρώην σύζυγός της παρόλο που δεν έχουν πάρει επισήμως διαζύγιο- νόμιζε πως έχει βρει κάποιον άλλον άνδρα.

«Το βασικότερο πρόβλημα ήταν ότι έχασε την πίστη του σε μένα γιατί νόμιζε ότι έχω κάτι άλλο εξωσυζυγικό. Και όταν εγώ έλεγα ότι δεν έχω… Πόσο καιρό μπορείς να αντέξεις εσύ στην καθημερινότητά σου να ακούς ότι έχεις κάποιον άλλον, ενώ τον μόνο που αγαπάς να είναι τον σύζυγός σου; Αυτά τα σενάρια δεν μου άρεσαν. Κράτησε πάρα πολύ αυτό και εμένα δεν μου άρεσε γιατί κάποια στιγμή καταλαβαίνουν και αυτά τα δύο παιδάκια ότι η μαμά είναι στεναχωρημένη με αυτά που ακούει. Εγώ πάντα ήμουν ειλικρινής και δεν θα είχα πρόβλημα να πω ότι “ερωτεύτηκα κάποιον άλλον και δεν θέλω να είμαστε μαζί”. Δεν είχα κάτι άλλο! Του το έλεγα συνέχεια, ήταν πιεστικό όλο αυτό, δεν μπορούσα να το αντέξω. Τον αγαπάω και πάντα θα τον αγαπάω, αλλά δεν μπορείς να συνεχίσεις, αν πιέζεσαι τόσο. Δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ», είπε η Μάγδα Πένσου.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή πληροφοριών: zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση