GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ να απαγορεύσουν το γύρο στην Ελλάδα...

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί μία είδηση που αφορά στο εθνικό φαγητό που δεν είναι άλλο από το γύρο. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο...

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί μία είδηση που αφορά στο εθνικό φαγητό που δεν είναι άλλο από το γύρο. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η Ευρωπαϊκή Ένωση εξετάζει το ενδεχόμενο, έπειτα από μία διαπίστωση που έκαναν οι Πράσινοι, να απαγορεύσει το γύρο και τα ντονέρ.
Όπως υποστηρίζουν οι Πράσινοι έπειτα από μία έρευνα που διεξήγαγαν, έχει παρατηρηθεί πολλές φορές στα κρέατα που προορίζονται για τα δύο παραπάνω φαγητά φωσφορικό άλας. Πρόκειται για μία ουσία η οποία είναι επικίνδυνη για την υγεία του ανθρώπου στην περίπτωση που ψηθεί και ξαναζεσταθεί.
Κάτι παρόμοιο συνέβη και με την κυπριακή σεφταλιά καθώς κάποιοι θεωρούν το περιτύλιγμά της, που είναι μπόλια χοίρου, επικίνδυνο για την υγεία.



1 σχόλιο

  1. ακόμα πιστεύεται τους ψεύτες;;έχετε ακούσει για τα βρόμικα που λέμε εμείς τα McDonald's τα GOODY'S τι είναι;; ανταγωνισμός λέγετε,,..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση