GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο συλλήψεις για το ατύχημα με το τρενάκι στο Αίγιο

...

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο ατόμων μετά το ατύχημα με τρενάκι που έγινε το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στο Αίγιο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν ο 38χρονος χειριστής του τρένου και ο 34χρονος ιδιοκτήτης του παιχνιδιού, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια του ατυχήματος.

Η 39χρονη μητέρα με τα τρία παιδιά της, δύο αγόρια ηλικίας 12 και πέντε ετών αντίστοιχα και ένα κορίτσι ηλικίας 4 ετών, επέβαιναν στο τελευταίο βαγόνι του τρένου, το οποίο εκτροχιάστηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Μετά το ατύχημα στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής και διασώστες του ΕΚΑΒ. Στην συνέχεια η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" της Πάτρας, για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ τα τρία παιδιά διακομίστηκαν για προληπτικούς λόγους στο "Καραμανδάνειο" νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση