GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι θα φάει και τι δεν θα πιει ο Ερντογάν κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα

...

Πέραν των επίσημων ανακοινώσεων για το πρόγραμμα και την ατζέντα της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν, ενδιαφέρον έχουν και τα παραλειπόμενα, όπως το τι θα φάει, αλλά και το τι δεν θα πιει.

Σε ρεπορτάζ του Βηματοδότη αναφέρεται πως: "Επειδή σήμερα θα ξυπνήσετε σε μια αστυνομοκρατούμενη Αθήνα, λόγω έλευσης του ζεύγους Ερντογάν, λέω να σας πω μερικές λεπτομέρειες που έχουν σημειολογική σημασία.

Ας αρχίσω με το δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα βρίσκονται στην ίδια αίθουσα, σε πολύ κοντινά τραπέζια, η Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα και η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ απεδέχθη την πρόσκληση και θα παραστεί (μετά συζύγου) στο δείπνο.

Στην ίδια αίθουσα θα είναι βεβαίως και η πρώτη κυρία της Ελλάδας Σίσσυ Παυλοπούλου, καθώς και η πρώτη κυρία της Τουρκίας Εμινέ Ερντογάν. Έως εδώ καλά θα πείτε. Τα ωραία αρχίζουν αργότερα..

Τι δεν θα πιει ο Ερντογάν

Πρώτα απ' όλα, ο σεφ του Προεδρικού Μεγάρου, Στέφανος, θεώρησε μεγάλη προσβολή όταν κάπου διάβασε ότι ο Ερντογάν φέρνει και τον προσωπικό μάγειρο μαζί του. Τέτοια πράγματα δεν τα επιτρέπει ο Στέφανος, αφού αυτός κάνει το κουμάντο στην προεδρική κουζίνα.

Από χθες βρίσκεται σε μεγάλες φούριες, ώστε να ετοιμάσει ένα δείπνο στον επίσημο προσκεκλημένο του Προέδρου.

Το μόνο του μέλημα είναι να προσέξει να μην βάλει, στο τραπέζι που θα κάθεται ο Τούρκος πρόεδρος, κρασί.

Δεν πίνει ο κ. Ερντογάν κρασί, κρατώντας τα μουσουλμανικά έθιμα. Μόνο νεράκι (το πολύ-πολύ κρύο τσάι). Στα υπόλοιπα τραπέζια βεβαίως θα σερβίρει κρασί, αλλά μόνον στους Έλληνες προσκεκλημένους.

Πηγή: βηματοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση