GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κόντρα με την πεθερά για το σπίτι, "θόλωσε" το μυαλό του μακελάρη αστυνομικού

...


Μέσα σε λίγα λεπτά εκτυλίχθηκε η ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία στο διαμέρισμα των Αγίων Αναργύρων, όπου ο 45χρονος Χρήστος Ζαπαντιώτης, αστυνομικός στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, δεν δίστασε να σκοτώσει με μία σφαίρα στο κεφάλι ακόμα και το 3,5 ετών κοριτσάκι του και να βάλει τέλος στη ζωή του , αφού σκότωσε με το υπηρεσιακό του όπλο τη γυναίκα και την πεθερά του.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 45χρονος πίεζε την πεθερά του να φύγει από το διαμέρισμά της (κάτω από το δικό του) για να μεταφέρει εκεί το ιατρείο της η ρευματολόγος σύζυγός του (που εργαζόταν και σε γνωστό ιατρικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων). Οι τσακωμοί για το θέμα αυτό ήταν συνεχείς και, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η γυναίκα του αστυνομικού τον είχε προειδοποιήσει ότι αν συνέχιζε να πιέζει τη μητέρα της, θα ζητούσε διαζύγιο.

Χθες, οι πρώτοι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι, προσπάθησαν να διαπιστώσουν αν ο 45χρονος είχε αφήσει σημείωμα. Τέτοιο εύρημα δεν υπήρξε και έτσι οι έρευνες στράφηκαν στις «κινήσεις» του δολοφόνου και αυτόχειρα. Ήταν ξεκάθαρο ότι όλα ξεκίνησαν στο σαλόνι του σπιτιού και τελείωσαν στο υπνοδωμάτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση