GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα στοιχεία για την "αποθήκη της κοκαΐνης" στη Βάρκιζα - Αυτά είναι τα ναρκωτικά που κατασχέθηκαν - ΦΩΤΟ

...

Την ποσότητα-μαμούθ των 136 κιλών κοκαΐνης εντόπισαν και κατάσχεσαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών στην πολυτελή πολυκατοικία της Βάρκιζας, την οποία είχε νοικιάσει και έμενε ο συλληφθεί 33χρονος Σερβοκροάτης, ο οποίος κατηγορείται για εισαγωγή μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης από τη Λατινική Αμερική, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της στην εγχώρια, αλλά και στην ευρωπαϊκή παράνομη αγορά ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην υπόθεση με την μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εμπλέκεται και ένας 35χρονος Σέρβος, ο οποίος αναζητείται.

Οι δυο άνδρες, ο 33χρονος Σερβοκροάτης και ο 35χρονος Σέρβος, όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί, είναι μέλη διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών που εισάγει και διακινεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών από τη Λατινική Αμερική στην Ευρώπη.

Αστυνομικές πηγές εκτιμούν πως, από τις κατασχεθείσες ποσότητες κοκαΐνης, αλλά και από τις υπολογιζόμενες ήδη διακινηθείσες, τα κέρδη του κυκλώματος ξεπερνούν τα 15.000.000 ευρώ!

Πως έφτασαν οι Αρχές στην εξάρθρωση του κυκλώματος

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μετά από πολυήμερη έρευνα κατάφεραν να εντοπίσουν τον αποθηκευτικό χώρο των ναρκωτικών, σε πολυτελή πολυκατοικία στη Βάρκιζα.

Παράλληλα, ταυτοποίησαν τα στοιχεία του ένοικου του διαμερίσματος και πιστοποίησαν την εγκληματική του δράση, ως προς τη φύλαξη αλλά και τη διαχείριση των μεγάλων ποσοτήτων της κοκαΐνης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η επιχείρηση της ΕΛΑΣ, η σύλληψη και τα ευρήματα στην πολυτελή κατοικία

Το απόγευμα του Σαββάτου οργανώθηκε η αστυνομική επιχείρηση στη Βάρκιζα, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη ο 35χρονος Σέρβος.

Στο διαμέρισμα, το οποίο χρησιμοποιούσε ως χώρο αποθήκευσης και φύλαξης των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 124 συσκευασίες της κοκαΐνης, οι οποίες έφεραν διάφορα λογότυπα ποιοτήτων κοκαΐνης, υποδηλωτικών της προελεύσεως εγκληματικών οργανώσεων της Λατινικής Αμερικής.

Συνολικά, στην πολυτελή κατοικία της Βάρκιζας κατασχέθηκαν:

Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 136 κιλών και 75 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 12.830 ευρώ και 3 δολαρίων Η.Π.Α., ένα αυτοκίνητο και ένα ποδήλατο, τέσσερις συσκευές κινητής τηλεφωνίας, δύο θερμοσυγκολητές και πλήθος νάιλον συσκευασιών για τη συσκευασία των ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση