GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυμα Μοσχάτου: Δεν παίρνουμε στη ΝΔ βουλευτές που ανήκουν στα κόμματα

...

Του Βασίλη Σκουρή

Η ΝΔ δεν πρόκειται να πάρει στα ψηφοδέλτιά της βουλευτές που ανήκουν σε άλλα κόμματα, διαβεβαιώνει στο Real.gr, ανώτερη πηγή του Μοσχάτου, υπογραμμίζοντας πως οι όποιες συζητήσεις για προσχωρήσεις θα γίνουν μόνο με ανεξάρτητους βουλευτές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, άλλωστε, δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να διαταράξει τις σχέσεις του με τη Φώφη Γεννηματά, καθώς οι βουλευτές που φλερτάρουν με τη ΝΔ προέρχονται πρωτίστως από την ΚΟ του Ποταμιού.

Δεν είναι λίγοι, άλλωστε, αυτοί που εκτιμούν πως είναι θέμα χρόνου η αποχώρηση του Γιώργου Αμυρά και η συστράτευσή του με τη ΝΔ, ενώ άγνωστο είναι το τι θα πράξει ο Γρηγόρης Ψαριανός, που στην τελευταία συνεδρίαση της ΚΟ του Ποταμιού εξέφρασε τη διαφωνία του με το όλο εγχείρημα που οδήγησε στο Κίνημα Αλλαγής, χωρίς όμως να προχωρήσει στο “δια ταύτα”, στο τι δηλαδή θα πράξει.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ, όπως τονίζουν συνεργάτες του, ακόμα και αν λάβει αυτοδυναμία στις προσεχείς εκλογές, θα απευθύνει πρόταση συνεργασίας προς ευρωπαϊκές δυνάμεις που μπορεί να συνεργαστούν μαζί του, με πρώτη βεβαίως το Κίνημα Αλλαγής.

Προς το Κίνημα Αλλαγής, πάντως, οδεύει ο προερχόμενος από την Ένωση Κεντρώων ανεξάρτητος βουλευτής Γεώργιος Καρράς, ενώ άγνωστο είναι τι θα συμβεί με την Κατερίνα Μάρκου, καθώς το Μοσχάτο δεν είναι “τρελαμένο” να την εντάξει στα ψηφοδέλτιά του, γεγονός που δεν αποκλείει το ξαναζέσταμα του φλερτ της ανεξάρτητης βουλευτίνας με τη Χαριλάου Τρικούπη.

Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση