GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ψυχίατρος που δέχθηκε μαφιόζικο "χτύπημα" στην Κρήτη δείχνει τα σημάδια του - ΒΙΝΤΕΟ

...


Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του ψυχιάτρου, Δημήτρη Στριμπάγκου μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου.

Ο κ. Στριμπάγκος περιγράφει καρέ – καρέ όλα όσα έζησε από την ώρα που έφυγε από το ιατρείο του μέχρι την στιγμή που πήγε στο νοσοκομείο.

«Δούλευα στο ιατρείο μου χθες το βράδυ και, όπως κάθε μέρα, τελείωσα τη δουλειά στις 8. Χαιρέτησα τη γραμματέα μου, κατέβηκα και πήρα το αυτοκίνητό μου που ήταν κάτω από το ιατρείο. Κινήθηκα 50 μέτρα προς τη θάλασσα για να κάνω αναστροφή σ’ ένα υπαίθριο πάρκινγκ προκειμένου να γυρίσω στο ρεύμα ανόδου και να πάω προς το σπίτι μου. Καθώς έβγαινα από το πάρκινγκ και η προσοχή μου ήταν στραμμένη προς το δρόμο δέχθηκα πυροβολισμούς. Είδα τις λάμψεις και άκουσα τα θραύσματα από τα τζάμια. Είδα τον εαυτό μου γεμάτο με αίματα ενώ δεν έβλεπα από το ένα μάτι εξαιτίας των θραυσμάτων και θεώρησα ότι με είχαν χτυπήσει στο κεφάλι. Νόμιζα ότι πέθαινα. Πάτησα γκάζι, έπεσα πάνω στο τιμόνι και κινήθηκα προς το φαρμακείο του κ. Παρασύρη. Δέχθηκα τις πρώτες βοήθειες, ήρθε η αστυνομία και το ασθενοφόρο που με μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ», επεσήμανε ο κ. Στριμπάγκος.

Πηγή: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση