GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σας ενδιαφέρει: Επιστρέφουν πινακίδες κυκλοφορίας λόγω εορτών - Τι γίνεται με τα πρόστιμα

Επιστρέφονται, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νικόλαου Τόσκα, από σήμερα (22-12-2017), οι άδειες οδήγησης, οι ...

Επιστρέφονται, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νικόλαου Τόσκα, από σήμερα (22-12-2017), οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στις μετακινήσεις τους την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.
Η απόφαση αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις αστυνομικές αρχές μέχρι και την Πέμπτη, 21-12-2017, για παράνομη στάθμευση και παραβίαση πινακίδας Ρ-40, (απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση).
Προϋπόθεση για την επιστροφή των προαναφερόμενων στοιχείων οδήγησης και κυκλοφορίας είναι η καταβολή του διοικητικού προστίμου.
Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση