GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώτη επίσκεψη Ερντογάν στη Γαλλία μετά την εκλογή Μακρόν - Η ατζέντα των συζητήσεων

Την πρώτη επίσκεψή του στη Γαλλία μετά την εκλογή του Εμανουέλ Μακρόν στην Προεδρία και μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου ...

Την πρώτη επίσκεψή του στη Γαλλία μετά την εκλογή του Εμανουέλ Μακρόν στην Προεδρία και μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016 στην Τουρκία, θα πραγματοποιήσει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Τούρκος Πρόεδρος θα επισκεφθεί τη Γαλλία την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου προκειμένου να έχει επαφές με τη γαλλική ηγεσία για τις σχέσεις των δύο χωρών, όπως αποκάλυψε ο ίδιος κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε μέλη του κόμματός του στη Σινώπη.
Σημειώνεται πάντως, ότι Μακρόν και Ερντογάν είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν σε διάφορες διεθνείς συνόδους τους τελευταίους μήνες.
Ο Ερντογάν είχε αναφερθεί πριν από μερικές ημέρες στην πιθανότητα να επισκεφθεί τη Γαλλία, χαιρετίζοντας το γεγονός ότι το Παρίσι δεν "εγκατέλειψε" την Τουρκία στο θέμα της Ιερουσαλήμ. Η Άγκυρα έχει καταδικάσει με τον εντονότερο τρόπο την απόφαση των ΗΠΑ να αναγνωρίσουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση