GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα μηνύματα του Συνεδρίου της ΝΔ: Ενωμένη και ανανεωμένη – Μητσοτάκης: Είμαστε χωρίς ταξικό πρόσημο - ΒΙΝΤΕΟ

Το 11ο Συνέδριο Αρχών και Θέσεων της ΝΔ που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ουσιαστικά, έβαλε τις βάσεις για την πολιτική αντεπίθ...


Το 11ο Συνέδριο Αρχών και Θέσεων της ΝΔ που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ουσιαστικά, έβαλε τις βάσεις για την πολιτική αντεπίθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η επισήμανση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι η προσπάθεια δεν γίνεται για το κόμμα, αλλά για τη χώρα, και ότι η ΝΔ δεν έχει ταξικό πρόσημο μόνο τυχαία δεν ήταν την ώρα που έστελνε σαφή μηνύματα για την ανανέωση του κόμματος υποστηρίζοντας πως «αυτή είναι η εντολή που έλαβα από 410.000 πολίτες».
«Με μοναδικό πρόσημο την ελληνική σημαία », όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε και το στίγμα των προθέσεων του για μια ΝΔ, ενωμένη και ανανεωμένη.

Άλλωστε από το Συνέδριο της ΝΔ έλειψαν τόσο οι γαλάζιες κομματικές σημαίες, όσο και τα συνθήματα. Το οργανωτικό στήσιμο και το πρόγραμμα έδειχναν ότι ήταν ένα διαφορετικό Συνέδριο με παράλληλες εκδηλώσεις και ομιλητές εκτός ΝΔ. Μάλιστα, στην ομιλία Μητσοτάκη έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων ο Στέφανος Μάνος και ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος καθώς και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μετέπειτα του Ποταμιού και συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος.
Την ίδια ώρα το βίντεο που προηγήθηκε λίγο πριν από την έναρξη της ομιλίας του Προέδρου της ΝΔ έδειξε και την αόρατη γραμμή που ενώνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τους προκατόχους του.
Από τον "ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό" του Κωνσταντίνου Καραμανλή και "τους θέλουμε όλους, όλους, όλους" του Γιώργου Ράλλη έως την «την φιλεργατική πολιτική» ορισμό του Ευάγγελου Αβέρωφ που είναι οι "δουλειές" που επαναλαμβάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τέλος από το βήμα του Συνεδρίου τόνισε την ανάγκη το 2018 να γίνει η χρονιά της ανατροπής" για να διώξουμε επιτέλους μια ανίκανη κυβέρνηση, να φύγουν αυτοί που έκρυψαν τα όνειρά μας πίσω από το σκοτάδι του διχασμού και της μισαλλοδοξίας" όπως υποστήριξε.
Και πρόσθεσε πως "βάζουμε το κόμμα σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα, δεν θα αφήσουμε ούτε μια μέρα να πάει χαμένη, ξεκινάμε τον μεγάλο αγώνα όπου χτυπάνε σήμερα οι καρδιές των Ελλήνων".
Σαμαράς: Μας έριξαν πριν προλάβουμε να ολοκληρώσουμε το έργο μας
Ο πρώην πρωθυπουργός στην ομιλία του στο Συνέδριο είπε ότι όσοι ψήφισαν τη ΝΔ το 2015 σήμερα είναι υπερήφανοι ενώ όσοι ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ τότε, σήμερα ντρέπονται!
"Μας έριξαν πριν προλάβουμε να ολοκληρώσουμε το έργο μας", συνέχισε υπογραμμίζοντας πως επί των ημερών της δίκης του διακυβέρνησης έγινε η μεγαλύτερη δημοσιονομική προσαρμογή, η μεγαλύτερη μείωση χρέους, οι περισσότερες αποκρατικοποιήσεις, οι περισσότερες φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις και από τη βαθιά ύφεση η χώρα πέρασε στην ανάπτυξη.
Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση