GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ο Δ.Καμμένος! Ερώτηση για ''φορολογικό αλαλούμ'' με το ΦΠΑ στα νησιά

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και αντιπρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Καμμένος, ξαναχτύπησε... Μετά την κριτική που άσκησε στην τάσ...

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και αντιπρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Καμμένος, ξαναχτύπησε...
Μετά την κριτική που άσκησε στην τάση των «53+» του ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσε ερώτηση για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου.
Ο κ. Καμμένος στην ερώτησή του, τονίζει πως «θα προκληθεί φορολογικό αλαλούμ από την κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ διότι η Κως και η Λέρος που θα διατηρήσουν χαμηλούς συντελεστές ως αντιστάθμισμα για την επιβάρυνση που υφίστανται λόγω προσφυγικού ανήκουν στην ίδια ΔΟΥ με την Νίσυρο, Πάτμο, Αστυπάλαια, Λειψούς και Αγαθονήσι που θα πρέπει να αυξήσουν το ΦΠΑ».
«Πως είναι δυνατόν να απαλλαγούν δύο νησιά από την συγκεκριμένη ΔΟΥ και όχι τα υπόλοιπα, είναι εφικτό να λειτουργεί η ΔΟΥ με διαφορετικά κριτήρια για μερικά νησιά», αναρωτήθηκε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση