GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασημακοπούλου: Η επιμονή Ερντογάν στην αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάνης είναι προβληματική

...

Στις δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν για τη Συνθήκη της Λωζάνης αναφέρθηκε η βουλευτής Β' Αθηνών και τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Επικοινωνίας και Ενημέρωσης της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

"Η συνέντευξη Ερντογάν έχει προκαλέσει σε εμάς στη ΝΔ έναν έντονο προβληματισμό. Εμείς θα θέλαμε η επίσκεψη αυτή να στεφθεί με επιτυχία για τη χώρα μας. Όλοι αυτό θέλουμε. Αυτό που έγινε μάλλον είναι αρνητικό πρόκριμα για την επίσκεψη του. Αυτή η επιμονή στην αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάνης είναι προβληματική. Η Συνθήκη της Λωζάνης είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για τη σταθερότητα και την ασφάλεια στο Αιγαίο και την ευρύτερη περιοχή. Το θέμα είναι τι κάνει η κυβέρνηση. Η ευθύνη για την προετοιμασία της επισκέψης είναι της κυβέρνησης, Εγείρονται νομίζω κάποια ερωτήματα. Ας ελπίσουμε ότι παρά ταύτα θα πάνε όλα κατ' ευχήν. Τα εθνικά θέματα δεν σηκώνουν αντιπολιτευτικούς τόνους" δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ.

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση