GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΞΕΣΠΑΣΕ ΘΥΕΛΛΑ για την "αίτηση ακύρωσης" του ασύλου...

Giannis Efstathiou    Τ-Ε-Ρ-Α-Τ-Ω-Δ-Ε-Σ!!!!!!!!!!!!   Η κυβέρνηση ακριβώς την επομένη μέρα, που η ανεξάρτητη δευτεροβάθμια επιτροπή ασύλ...


Giannis Efstathiou  
Τ-Ε-Ρ-Α-Τ-Ω-Δ-Ε-Σ!!!!!!!!!!!!  
Η κυβέρνηση ακριβώς την επομένη μέρα, που η ανεξάρτητη δευτεροβάθμια επιτροπή ασύλου έκανε δεκτή του Τούρκου λοχαγού (ενός από τους 8 που διέφυγαν με ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη την επομένη της απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία), έσπευσε να δηλώσει ότι θα υποβάλει αίτηση, για να ακυρωθεί η δικαστική απόφαση μιας επιτροπής που αποτελείται από διοικητικούς δικαστές!!!!!!!!!!!!!
Δεν είχε καν τη στοιχειώδη δημοκρατική ευθιξία, να αναμένει τι θα αποφασίσουν οι αντίστοιχες επιτροπές για τις αιτήσεις πολιτικού ασύλου των άλλων 7 συγκρατουμένων του που θα εξεταστούν τις επόμενες μέρες!! Αντίθετα παρενέβη σε μια λειτουργία της ανεξάρτητης, κατά το Σύνταγμα, Δικαιοσύνης, υποδεικνύοντας ωμά και ξεδιάντροπα στους δικαστές, ποια απόφαση «οφείλουν» να λάβουν!!!
Το χειρότερο δε, είναι ότι η κυβέρνηση θέλησε με τον τρόπο αυτό να δώσει διαπιστευτήρια υποταγής στις ορέξεις του Σουλτάνου Ερντογάν, τρεις εβδομάδες μετά τη μεγαλοπρεπή επίσκεψή του στην Ελλάδα!!!
Θα μου πείτε ότι πρόκειται για πραξικοπηματία: Μάλιστα! Όμως: 1. Το ίδιο το διοικητικό δικαστήριο που εξέτασε την αίτηση να του χορηγηθεί πολιτικό άσυλο, διαπίστωσε ότι δεν προκύπτει εμπλοκή του στο πραξικόπημα. 2. Στα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δημοκρατία, δεν υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά, αλλά η ισονομία για όλους και η ισοπολιτεία. 3. Τους πραξικοπηματίες (εάν δεχθούμε για την οικονομία της συζήτησης ότι οι κατηγορούμενοι ανήκουν σε αυτούς), με τον αυταρχισμό τους δικαιώνεις και τους ηρωοποιείς! 4. Η Τουρκία είναι τύποις μια «δημοκρατία», καθώς επί Ερντογάν έχει μεταβληθεί σε σουλτανάτο, με ενός ανδρός αρχή, με τις ατομικές ελευθερίες να φαλκιδεύονται, τις μειονότητες να πλήττονται, με τη νοθεία στις εκλογές να σπάει ρεκόρ, με βουλευτές να διώκονται και να φυλακίζονται, με τα βασανιστήρια στις φυλακές να μη τα χωράει ανθρώπινος νους, με τους Κούρδους να απαγορεύεται να δηλώνουν την ταυτότητά τους, με την ανασφάλεια να βρίσκεται σε κάθε βήμα των Τούρκων πολιτών, των προσφύγων και των τουριστών!! 5. Μια έκδοση των αντικαθεστωτικών στην Τουρκία, αν δεν οδηγεί έστω και έμμεσα στο θάνατο, σημαίνει τον εξανδραποδισμό τους με βάναευσα βασανιστήρια χωρίς έλεος, που οδηγούν σε μόνιμες σωματικές και ψυχικές βλάβες!!!
Η «πλάκα» είναι πως την αίτηση μπορεί να την υποβάλει από τις 2 Ιανουαρίου και μετά!! Γιατί έσπευσε να την προαναγγείλει;; Γιατί τόση δουλοπρέπεια προς τον Σουλτάνο;;; Και γιατί τόση έλλειψη σεβασμού προς τα ανθρώπινα δικαιώματα;;;
ΥΓ: Πολύ ενδιαφέρον έχει η τοποθέτηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Θέμη Δημητρακόπουλου που είναι υπέρ το δέον –και πολύ λογικά- οργισμένος!!! Ιδού τι σχολιάζει:
«Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ.... [ή, όλο και πιο αριστερά, όλο και πιο ανθρωπιστικά...]
Αίτηση ακύρωσης της απόφασης της αρμόδιας Δευτεροβάθμιας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ Επιτροπής Ασύλου, με την οποία παραχωρείται άσυλο στον έναν απο τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που κατέφυγαν ως ικέτες στην Ελλάδα, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του τυράννου και απηνή διώκτη των ανθρώπινων δικαιωμάτων και ελευθεριών, Ερντοάν, κατέθεσε απόψε η ελληνική κυβέρνηση.
Η αίτηση ακύρωσης κατατέθηκε μετά απο σφοδρή διαμαρτυρία του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.
Μάλιστα.
Όλο και πιο αριστερά, όλο και πιο ανθρωπιστικά...
Ρεάλ πολιτίκ το μεγαλείο σου.
Το Σκεπτικό της Απόφασης
Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης δεν αποδεικνύεται από κανένα στοιχείο ότι ο Τούρκος αξιωματικός είχε συμμετοχή στο πραξικόπημα, αλλά αντίθετα η Τουρκία τον εκζητεί για «πολιτικά εγκλήματα» και για τους λόγους αυτούς δεν μπορεί να εκδοθεί στην γείτονα χώρα, πολύ περισσότερο μάλιστα καθώς δεν θα «έχει μια δίκαιη δίκη».
Παράλληλα, κρίθηκε ότι σύμφωνα με την Διεθνή Αμνηστία, τις διεθνείς συμβάσεις, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και άλλους διεθνείς οργανισμούς, η κατάσταση στην Άγκυρα είναι απαράδεκτη στο επίπεδο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα.»

Stefanos Kavallierakis
Η κυβέρνηση κατέθεσε αίτηση ακύρωσης της απόφασης ασύλου που δόθηκε στον έναν από τους οκτώ Τούρκους Αξιωματικούς. Προφανώς ο Ερντογαν δεν κατέβαζε από το μυαλό του όταν ισχυριζόταν ότι του είχαν υποσχεθεί ότι θα τους επιστρέφαμε. Σκοτεινή ιστορία, άλλη μια που προστίθεται σε μια μακρά αλυσίδα του τελευταίου διαστήματος.

George Athanatios Tsoukaladakis
Πρωτοφανής, ντροπιαστική ενέργεια της Ελληνικής κυβέρνησης:
Σε αίτηση ακύρωσης της χτεσινής απόφασης του δικαστηρίου που παραχωρούσε άσυλο στον ένα από τους οκτώ Τούρκους προχώρησε πριν λίγο το υπουργείο εσωτερικών.
Μεγάλη ξεφτίλα, ως γιουσουφάκια του Ερντογάν δρα η κυβέρνησή μας επεμβαίνοντας ξεκάθαρα στο έργο της Ελληνικής Δικαιοσύνης για να του παραδώσει πακέτο τον Τούρκο αξιωματικό σε ένα ημιδικτατορικό καθεστώς.
Ντροπή.

Σπύρος Σούρλας
Ρε φασιστες θα καταρρεύσετε-είναι βεβαιότητα- και όποιος καραγκιοζάκος 'Ναι αλλα ο Κουλης,' να βάλει απο τωρα στοιχημα .....ότι δεν υπάρχει επιστροφή,,γιατι τα σφουγκαρόπανα της αστικης τάξης,τα σιχαίνονται πιό πολύ απ'όλους τα αφεντικά τους..
'Αίτηση ακύρωσης της απόφασης παροχής ασύλου στον Τούρκο στρατιωτικό υποβλήθηκε πριν από λίγο από την Ελληνική κυβέρνηση.''
Ρε βρωμιάρηδες λουμπεν φασίστες,παραβιάζετε ακόμα και βασικες ανθρώπινες αξίες ,όπως αυτή του ' Ικέτη'
Αντε στα τσακιδια ξεφτιλόπανα.

Μαρία Χατζηκρανιωτη
Σουτ θα κλάσει ο Σουλτάνος και θέλει να ακούσει την κλανιά ο Αλέξης.
Αλέξη εισαι το πρώτο γιουσουφακι του σουλτάνου για σου ωρε Μπιρομ !

Yannis Koutsomitis
Πολύ "ενδιαφέρουσα" η αντίδραση της Κυβέρνησης στην έγκριση ασύλου στον Τούρκο στρατιωτικό.
Πολύ ωραία και η σύμπτωση στο timing: Ακριβώς μια ώρα μετά την οργίλη ανακοίνωση του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών.
Αυτό που θα είχε πάντως πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα είναι να μάθουμε ποιό ρόλο έχει παίξει σε αυτήν την υπόθεση ο διπλωματικός σύμβουλος του Τσίπρα Ευάγγελος Καλπαδάκης, ο οποίος είναι γνωστό ότι συζεί με το Νο3 της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα Φεϊζά Μπαρουτσού.

Φιλίτσα Πολυμενάκου
Φίλοι μου...
Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις...
κάτι απίστευτα φοβερό για τη δημοκρατία μας..
Κάτι που δεν μπορούσε να διανοηθεί κανείς και καμιά μας
Αν δεν το αναρτούσε ο Ρεσβάνης δεν θα το πίστευα...
Kostas Resvanis
Αίτηση ακύρωσης της απόφασης της Επιτροπής Ασύλου από τον Σκουρλέτη, δηλαδή από τον Τσίπρα, για τον Τούρκο πολίτη.
Καλή χρονιά είπαμε;

Βασιλης Πολυχρονης
Αυτή είναι η κυβέρνηση (της..."αριστεράς" ντε) που σέβεται τη Δημοκρατία,που σέβεται την ανεξαρτησία των αρχών,που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα,που σέβεται το δικαίωμα του διωκόμενου να ζητήσει άσυλο!
Μόλις "έβηξε" στραβά ο Σουλτάνος έσπευσε αμέσως να καταθέσει αίτηση ακύρωσης του ασύλου που δόθηκε με βάση τη Χάρτα του ΟΗΕ για και της Διεθνούς Αμνηστίας για τα δικαιώματα του ανθρώπου,δείχνοντας τη δουλοπρέπεια της απέναντι σε ένα καθεστώς που για χάρη του ηγεμόνα έχει μετατρέψει τη χώρα του σε μια απέραντη φυλακή για τους αντιφρονούντες!Αλλά,θα πείτε,τι αξία έχουν μερικές ζωές αν είναι να γίνουν μερικές παραβιάσεις του εναέριου χώρου λιγότερες (γιατί η Τουρκία δεν πρόκειται να σταματήσει να προκαλεί),έτσι???
Υ.Γ. Και να φανταστεί κανείς ότι το δίκαιο του Ικέτη είναι πανάρχαιο και ξεκίνησε από την αρχαία Ελλάδα (θα μου πείτε πως και η Δημοκρατία από την Ελλάδα ξεκίνησε και τώρα σε αυτή τη χώρα καταπατείται κάθε έννοια της από μια κυβέρνηση ανδρεικέλων)!!!
#ξεφτίλες #φασίστες #γκεμπελίσκοι

Thanos Tzimeros
ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ
Ακόμα δεν πρόφτασε να στεγνώσει το μελάνι της απόφασης για τη χορήγηση ασύλου στον έναν από τους 8 Τούρκους ικέτες, και το άθλιο υποκείμενο που υποδύεται τον πρωθυπουργό λειτουργώντας ως ενεργούμενο του Σουλτάνου υπέβαλε αίτηση ακύρωσης! Και ο τύπος από το Αιγάλεω που είναι η ντουντούκα του άθλιου υποκείμενου προσπαθεί να μας πείσει ότι αυτή ήταν η πάγια θέση τους η οποία έχει "επανειλημμένως και δημοσίως εκφραστεί"!
Πόση ντροπή να αντέξει κάποιος με δαύτους! Πόση περιφρόνηση στις στοιχειώδεις αρχές της διάκρισης των εξουσιών! Πόση ανοχή να έχει στα ψέματα του άθλιου υποκειμένου που μέχρι προχτές δήλωνε ότι «η απόφαση ανήκει στην ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη».
Τελικά το "στα τέσσερα" του Στρατάρχη Κούγκη ήταν αυτό που όλοι καταλάβαμε. Όχι απλώς στάση υποταγής αλλά και διαθεσιμότητας ανάλογης με αυτή που είχαν τα γιουσουφάκια στις ορέξεις του αφέντη τους.

2 σχόλια

  1. Ο μαλάκας ΤΣΙΠΡΑΣ δεν έχει σταματημό πουθενα ...ΑΝ ΛΕΩ ΑΝΝΝΝ ήταν έξυπνος θα έπρεπε από την στιγμή που μπήκαν στη ν ΕΛΛΆΔΑ ΠΑΡΆΝΟΜΑ να τους εκδώσουν στην Τουρκία ΔΕΝ ΤΟ ΈΚΑΝΑΝ η Αμερικάνικη πρεσβεία με την CIA τα έχουν κάνει σκατά στα βαλκάνια θυμίζουν την υπόθεση Οσάμα μπιν Λάντεν που από σύμμαχος τους τον έκαναν τον μεγαλύτερο εχθρό τους ενώ η αλήθεια ήταν ποιος θα ελέγχει τα ναρκωτικά του Αφγανιστάν..μπήκαν πρώτοι οι Ρώσοι και το πλήρωσαν και ανέλαβε η CIA και έθρεψε την τρομοκρατία από Αλ Κάιντα (Αραβικά: القاعدة) (μετάφραση: «το ίδρυμα» ή «η βάση») εγεννήθηκε Το ISIS που οι Τούρκοι περιέθαλπαν ΜΙΑ ΧΑΡΆ .. Αν δεν καταλάβουν οι ΑΜΕΡΙΚΆΝΟΙ ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τους σκάβει τον λάκο τους θα πάρουν φωτιά η μέση ανατολή και τα βαλκάνια και θα ανεβαίνουν προς το κέντρο της ΕΥΡΩΠΗΣ..Από ένα πραξικόπημα που κατά την γνώμη μου ήταν στυμμένο....ΤΙ ΕΊΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ;;;;;=>ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ πόσο κοστίζει μια πλήρης στολή με τον οπλισμό ενός Αμερικανού στρατιώτη;; δις δολάρια αυτά βγαίνουν ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΆ το 75% της αγοράς τον ναρκωτικών στης ΗΠΑ προέρχεται από το ΟΠΙΟ του Αφγανιστάν ναι το 75%..η ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ παίζει με Φονιάδες μαφιόζους κυβερνήτες...

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν θελουμε σας πιστευουμε,νομιζο οτι τα γραφωμεναςας ειναι φεηκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση