GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρών ο Σταύρος στο Συνέδριο της ΝΔ – Σήμερα αποφασίζει η Φώφη για το αν θα πάει

...

Του Βασίλη Σκουρή

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα δώσει το παρών στο Συνέδριο της ΝΔ το Σάββατο και μάλιστα θα απευθύνει και χαιρετισμό ως επικεφαλής του Ποταμιού.

Αντιθέτως η Φώφη Γεννηματά αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παρευρεθεί καθώς και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε παρευρεθεί στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και η αστική ευγένεια επιβάλλει την ανταπόδοση της πράξης.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα λάβει την οριστική της απόφαση σήμερα, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο η Χαριλάου Τρικούπη να οργανώσει δική της εκδήλωση το Σάββατο, ημέρα που εκτός από το Συνέδριο της ΝΔ θα πραγματοποιηθεί και το Αναπτυξιακό Συνέδριο που διοργανώνει η κυβέρνηση για την Δυτική Αττική σε Μέγαρα και Ελευσίνα και όπου την Κυριακή θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Σε περίπτωση που δεν διοργανωθεί η εκδήλωση η Φώφη Γεννηματά πιθανότατα θα παρευρεθεί στο Συνέδριο της ΝΔ και θα απευθύνει χαιρετισμό. Όπως, πάντως, τονίζουν συνεργάτες της, και να παρευρεθεί στο Συνέδριο, με την ομιλία της ναι μεν θα επιτεθεί στην κυβέρνηση αλλά θα κρατήσει και αποστάσεις από τη ΝΔ.

Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση