GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φινάλε στο μακελειό των Αγίων Αναργύρων - Κηδεύονται σήμερα η κορούλα, η γυναίκα και η πεθερά του αστυνομικού

...


Με τις κηδείες της 49χρονης Ελένης Χερουβείμ, της 70χρονης Βασιλικής Χερουβείμ και της μόλις τριών ετών Μυρτούς-Πετρίνας που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ τα ξημερώματα της Δευτέρας από τον 46χρονο αστυνομικό Χρήστο Ζαπαντιώτη, ολοκληρώνεται η τελευταία πράξη του οικογενειακού δράματος στους Αγίους Αναργύρους.

Οι κηδείες και των τριών θυμάτων θα τελεστούν σήμερα στις 12.00 στον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Αγίων Αναργύρων. Η σορός του 46χρονου δράστη και αυτόχειρα θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αιτωλοακαρνανία.

Η ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Ο 46χρονος Χρήστος Ζαπαντιώτης, αστυνομικός στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, δεν δίστασε να σκοτώσει με μία σφαίρα στο κεφάλι ακόμα και το 3,5 ετών κοριτσάκι του και να βάλει τέλος στη ζωή του, αφού σκότωσε με το υπηρεσιακό του όπλο τη γυναίκα και την πεθερά του.

Όπως συμπέραναν οι αστυνομικοί, γύρω στη 1 τα ξημερώματα της Δευτέρας και ενώ η μικρή Μυρτώ κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρά τους, το ζευγάρι άρχισε να καβγαδίζει έντονα με αφορμή τις οικονομικές διαφορές του 47χρονου Χρήστου Ζαπαντιώτη με την πεθερά του Βασιλική Χερουβείμ, για τον πρώτο όροφο της διπλοκατοικίας όπου κατοικούσε η ίδια. Τις φωνές τους άκουσε η μητέρα της γιατρού Ελένης Χερουβείμ και ανέβηκε από το διαμέρισμά της σε αυτό της κόρης της για να δει τι συμβαίνει. Μάλιστα, εκτιμάται πως η ίδια της άνοιξε την πόρτα, προσπαθώντας να αποφύγει την επίθεση του άντρα της.

Από εκείνη τη στιγμή το διαμέρισμα μετατρέπεται σε σφαγείο. Οι αστυνομικοί βρήκαν τα πτώματα της πεθεράς και της συζύγου κοντά στην μπαλκονόπορτα του σαλονιού, σε απόσταση μεγαλύτερη του ενός μέτρου μεταξύ τους.

Από τη στάση τους εκτιμούν πως οι δύο γυναίκες προσπάθησαν να βγουν στο μπαλκόνι για να ζητήσουν βοήθεια. Όπως διαπίστωσε η ιατροδικαστής, η 49χρονη είχε πυροβοληθεί τρεις φορές στο στήθος σχεδόν εξ επαφής, ενώ η μητέρα της είχε δεχτεί δύο πυροβολισμούς, στο στήθος και στο κεφάλι.

Στη συνέχεια ο Ζαπαντιώτης πήγε στην κρεβατοκάμαρά του, καθώς η μικρούλα είχε ξυπνήσει από τους πυροβολισμούς και είχε βάλει τα κλάματα. Ο μακελάρης πήρε στην αγκαλιά του το σπλάχνο του, το ηρέμησε και, μόλις κοιμήθηκε ξανά, το πυροβόλησε στο κεφάλι!

Στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε ρίχνοντας την αυλαία σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση