GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθεροι με εγγύηση αφέθηκαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και η σύζυγος του

...

Ακύρωση

Της Άννας Κανδύλη

Ελεύθεροι με εγγύηση 200.000 ευρώ ο καθένας και τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα μία φορά το μήνα αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στην 11η τακτική ανακρίτρια ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγος του Τζώρτζια Ευσέβιου που κατηγορούνται από Λετονό επιχειρηματία για υπεξαίρεση 915 κιλών χρυσού και χρηματικού ποσού ύψους 57 εκατομμυρίων ευρώ.

Και οι δυο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τα όσα τους αποδίδονται υποστηρίζοντας πως τα χρήματα και ο χρυσός ήταν πελατών τους που τα διαχειρίζονταν για λογαριασμό τους. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζεύγος επισήμανε ότι η συνεργασία τους με τον Λετονό επιχειρηματία περιοριζόταν στη χρήση της διαδικτυακής του πλατφόρμας για αγοραπωλησίες χρυσού και πως ουδέποτε πήραν χρήματα από τον ίδιο.

Μάλιστα το ζεύγος έχει κινηθεί νομικά σε βάρος του τόσο σε αστικό όσο και σε ποινικό επίπεδο στην Ελβετία και στην Μεγάλη Βρετανία κατηγορώντας τον και για εκβίαση.

"Ουσιαστικά τελειώσαμε με ένα σκέλος της διαδικασίας έχουν μπει οι βάσεις για να αποδειχθεί η αθωότητα μας" δήλωσε μετά την απολογία του ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση