GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ; Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του Τσίπρα που συζεί με Τουρκάλα αξιωματούχο...

Γιάννης Κουτσομύτης    Πολύ ενδιαφέρουσες "συμπτώσεις"   Πολύ "ενδιαφέρουσα" η αντίδραση της Κυβέρνησης στην έγκ...

Γιάννης Κουτσομύτης 
 Πολύ ενδιαφέρουσες "συμπτώσεις"  
Πολύ "ενδιαφέρουσα" η αντίδραση της Κυβέρνησης στην έγκριση ασύλου στον Τούρκο στρατιωτικό.
Πολύ ωραία και η σύμπτωση στο timing: Ακριβώς μια ώρα μετά την οργίλη ανακοίνωση του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών.
Αυτό που θα είχε πάντως πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα είναι να μάθουμε ποιό ρόλο έχει παίξει σε αυτήν την υπόθεση ο διπλωματικός σύμβουλος του Τσίπρα Ευάγγελος Καλπαδάκης, ο οποίος είναι γνωστό ότι συζεί με το Νο3 της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα Φεϊζά Μπαρουτσού.
https://koutsomitis.blogspot.gr/2017/12/blog-post_39.html

4 σχόλια

  1. Ο μαλάκας ΤΣΙΠΡΑΣ δεν έχει σταματημό πουθενά ...ΑΝ ΛΕΩ ΑΝΝΝΝ ήταν έξυπνος θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στη ΕΛΛΆΔΑ ΠΑΡΆΝΟΜΑ οι Τούρκοι πραξικοπηματίες να τους εκδώσουν στην Τουρκία ΔΕΝ ΤΟ ΈΚΑΝΑΝ όμως διότι η Αμερικάνικη πρεσβεία με την CIA τα έχουν κάνει σκατά στα βαλκάνια.. θυμίζουν την υπόθεση Οσάμα μπιν Λάντεν που από σύμμαχος τους τον έκαναν τον μεγαλύτερο εχθρό τους ενώ η αλήθεια ήταν ποιος θα ελέγχει τα ναρκωτικά του Αφγανιστάν..μπήκαν πρώτοι οι Ρώσοι και το πλήρωσαν και ανέλαβε η CIA και έθρεψε την τρομοκρατία από Αλ Κάιντα (Αραβικά: القاعدة) (μετάφραση: «το ίδρυμα» ή «η βάση») εγεννήθηκε Το ISIS που οι Τούρκοι περιέθαλπαν ΜΙΑ ΧΑΡΆ .. Αν δεν καταλάβουν οι ΑΜΕΡΙΚΆΝΟΙ ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τους σκάβει τον λάκο τους θα πάρουν φωτιά η μέση ανατολή και τα βαλκάνια και θα ανεβαίνουν προς το κέντρο της ΕΥΡΩΠΗΣ..Από ένα πραξικόπημα που κατά την γνώμη μου ήταν στυμμένο....ΤΙ ΕΊΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ;;;;;=>ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ πόσο κοστίζει μια πλήρης στολή με τον οπλισμό ενός Αμερικανού στρατιώτη;; δις δολάρια αυτά βγαίνουν ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΆ το 75% της αγοράς τον ναρκωτικών στης ΗΠΑ προέρχεται από το ΟΠΙΟ του Αφγανιστάν ναι το 75%..η ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ παίζει με Φονιάδες μαφιόζους κυβερνήτες...

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και παω στοιχημα η φειζα εαν δεμ ειναι της ΜΙΤ το 9μηνο που υποχρεωνουν οι τουρκοι τους διπλωματες να περνουν απο εκει το εκανε ζωα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...... γιαυτό κύριε Παυλόπουλε αναφορικά Της "Ομιλίας" Σας:


    1. Κανένας Λεκτικός Προσδιορισμός (Μακεδονίας) στην Αποικιοκρατική Αποθήκη Ραδιενεργών Αποβλήτων (μαζί με το ... Κόσοβο!!!!) Στο "Εκείνο" Συνοθήλευμα!

    2. Το ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ/ΛΙΜΝΗ!

    3. Δεν Διαπραγματεύωομαστε καμμιά Ελληνική Επικράτεια π.χ. Θράκη!

    και

    4. .... Άλλοιώς η Καταστροφή Της Ελλάδας Του Ελληνισμού θα ΕΊΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΕΚΕΙΚΗΣ ΤΟΥ 22!!! ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΓΥΟΩΜΑΣΤΕ! Διότι το "βγάζω Αίμα από την καρδιά μου και Σου βάζω υπογραφή" θα δούμε Ποιός θα Το Τραγουδά Στο Τέλος!!!! Καιρός Είναι να καθαρίσει ο Αττικός/Ελληνικός Ουρανός από τα Το Σκουρόμαυρο Χρώμα Του!


    1ΥΓ. Θεωρούμε Απαράδεκτη την "Στάση" ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ/ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ για το Θέμα Του Όρου "Μακεδονίας" που θέλουν να Επιβάλλουν οι Φονιάδες ΤΩΝ Λαών στον Μαχαλά με το Συνοθήλευμα Του!!! Όχι ότι μόνο οι Αποικιοκράτες Οικοιοποιούνται Ελληνικά Ονόματα ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙΚΟΠΟΙΗΤΑΙ Τον Μαρξισμό/Λενινισμό για χάριν των .... Αποικιοκρατών!!! Εμείς Τοις Αναλύσεις Μας Τόσο Ταξικές όσο και Επιστημονικές της Κάναμε προ Χρόνου dt. Δεν θα μπούμε στο "Λάθος" να Τσιτάρουμε Τσιτάτα όπως είναι μόδα "Σήμερα" στο Γενικό Φάσμα Της Αριστεράς! Διότι ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΌΤΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ από τα Δεκεμβριανά μέχρι ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΡΙΖΩΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΣΑΣ! Και Έτσι Αφήνουμε Την Ανθελληνική ΕθνικοΚαταστροφική Ιδεολογία ΤΩΝ Ακροδεξιών/Ναζιστοφασιστών να ΚΑΠΗΛΕΥΟΥΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ!!! ΕΑΜ/ΕΛΑΣ/ΔΣΕ ΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ!

    2ΥΓ. ...και όταν ο Θανάσης Κλάρας έκανε Επιθεώρηση Τμημάτων Του ΕΛΑΣ στην Μακεδονία οι Νεαροί Ελασίτες Του Τραγουδούσαν Το "Μακεδονία Ξακουστή.." και Αυτός Φούσκωνε Από Περηφάνια για Το Μέλλον/Νιάτα Της Ελλάδος!!! (Πούσε Θανάση ήθελα να σαντάμονα η γρουσουζιά να σπάσει...) Και "Αφήσαμε" και "ξεχάσαμε" πολλά Πατριωτικά Μας γεγονότα!!!
    Ο "ΦΟΒΟΣ" ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ γαρ....(!!!;;;).

    3ΥΓ. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ/ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ/ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ (Τόσο Το Ιστορικό όσο και το Επιστημονικό και Εθνικό)! Όλα Τα Άλλα ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ/ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ όσο και Στο Ελληνικό Εθνος/Λαό! ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΟΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ New Age!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!


    … και κακά τα ψέματα φίλοι μου!



    Όταν με το «έτσι θέλω» και μετά εντολών Των Κοινών Αφεντικών Αποικιοκρατών Σου παίρνουν το Ιστορικό Σου Όνομα (με παράγωγα ή γεωγραφικούς προσδιορισμούς) «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» …. τότε γιατί σκούζετε όταν η «Φίλη Γείτονα» Χώρα θέλει το Ιστορικά κατοχυρωμένο και με ΟΝΟΜΑ και όχι μόνο το μισό Αιγαίο ή και καμμιά ντουζίνα Νησιά;;;
    Παγκόσμια δεν υπάρχει Λαός ή Εθνος ή Φυλή που να ονομάζεται από την γεωγραφία της! Ακόμη και η Αλβανία/Αλβανός είναι Τοπικός Προσδιορισμός των Κατοίκων μιας περιοχής χωρίς καν να προσδιορίζει ούτε Φυλή ούτε Εθνος ούτε Ράτσα! Και Έτσι αποκαλούσαν οι Ρωμαίοι Αυτούς που ζούσαν στην Σημερινή «Αλβανία» και είταν από όλες της Φυλές/Ράτσες και Έλληνες!
    Εσκεμένα Διαστρεβλώνεται πολλά θέματα/ζητήματα για να δικαιολογήσετε την αδιέξοδη Πολιτική των Αποικιοκρατών!
    Ως επιπλέον παράδειγμα: Οι λέξεις «Πόντιος» ή «Ποντιακής Καταγωγής» ή «Ποντιακή γλώσσα» είναι ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ! Διότι προσδιορίζει ΤΟΠΟ! Τίποτα άλλο! Δεν προσδιορίζει ούτε Φυλή/Ράτσα! Γιατί άραγε το Αυτό «Λάθος»;;; Γιατί θέλουν να ΚΡΥΨΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ και Ποιοί;;;;
    Στο Συγκεκριμένο οι «ΠΟΝΤΙΟΙ» ΕΙΝΑΙ ΟΙ …. «ΙΩΝΕΣ»!!!!! Το βλέπουμε στην γλώσσα Τους Στούς Χωρούς Τους Στα Ηθοι και Έθιμα Τους! Οι ΙΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΝ «ΙΩΝΙΚΟ ΡΥΘΜΟ» (Παγκόσμια από Τότε και μέχρι Σήμερα ΌΛΗ Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ βασίζεται σε 3 Ρυθμούς Ιωνικός/Δωρικός/Κορινθιακός)!!!
    Πάνω Σαυτό όχι μόνο ΘΕΩΡΟΎΜΕ ΑΛΛΑ και ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΘΝΙΚΟ ΌΣΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ (Εθνική Προδοσία;;;;) τόσο «γεωγραφικός» όσο και «λεκτικός» Προσδιορισμός η ονομασία «Μακεδονία» της Εκείνης Περιοχής!!!
    ΥΓ. Σε Περίπτωση που υπάρξει μια «παραγοντοποίηση» του Ονόματος «Μακεδονία» στην εκείνη περιοχή η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ!!! «ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ»!!! Αυτό θέλουν οι …. «ΘΕΣΜΟΙ» Των Ξένων;;;
    Τα «Μονών Λαβέ» Τα ΛΕΜΕ ΣΕ ΟΛΑ – ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!
    ….μην δίνεται «Πατήματα» σε Ιδεολογίες ξένες με την Ελληνική Νοοτροπία όπως τους Ναζιστοφασίστες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση