GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός από πυρκαγιά σε δύο σιδηροδρομικούς σταθμούς της Νέας Υόρκης

...

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν στην καρδιά της Νέας Υόρκης, εξαιτίας των πυρκαγιών που ξέσπασαν – με διαφορά λίγων λεπτών – σε δύο κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Εκατοντάδες ταξιδιώτες υποχρεώθηκαν να απομακρυνθούν άρον-άρον, ενώ έξι άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Η πρώτη εστία φωτιάς ξέσπασε στο Graybar Building, πάνω από τον σιδηροδρομικό σταθμό Grand Central της Νέας Υόρκης. Επί τόπου έσπευσαν 85 πυροσβέστες, που κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τη θέσουν υπό έλεγχο πριν εξαπλωθεί και λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Έτσι κι έγινε, καθώς περίπου μιάμιση ώρα μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς, η Πυροσβεστική ανακοίνωσε πως τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, η φωτιά αποδίδεται σε βραχυκύκλωμα.

Αν και δεν δόθηκε επισήμως εντολή εκκένωσης, πλήθος κόσμου έσπευσε να εγκαταλείψει τον σιδηροδρομικό σταθμό και το πολυώροφο κτήριο όταν πυκνοί μαύροι καπνοί άρχισαν να ξεπηδούν από τα παράθυρα.

Λίγη ώρα μετά, μία δεύτερη πυρκαγιά ξέσπασε στον σιδηροδρομικό σταθμό Pennsylvania Station (ή Penn Station), η οποία κατασβέστηκε μισή ώρα αργότερα, χωρίς να προκληθούν ιδιαίτερα προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση