GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τον Πρόεδρο της Κίνας συναντήθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου - Τι συζητήθηκε

Με τον Πρόεδρο της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ συναντήθηκε την Πέμπτη στο Πεκίνο ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και του ΚΙΔΗΣΟ, Γιώργος ...


Με τον Πρόεδρο της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ συναντήθηκε την Πέμπτη στο Πεκίνο ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και του ΚΙΔΗΣΟ, Γιώργος Α. Παπανδρέου.
Ο Κινέζος Πρόεδρος ανέπτυξε το νέο πολιτικό όραμα της Κίνας μετά το 19ο Συνέδριο του ΚΚΚ, ενώ έγινε αναλυτική συζήτηση για το κοινό μέλλον της ανθρωπότητας και το ρόλο της Κίνας, όπως και για τις αναγκαίες προσπάθειες για μία παγκοσμιοποίηση με περισσότερη δικαιοσύνη και καταπολέμηση των ανισοτήτων.
Στην αναφορά που έγινε για την κρίση που κλιμακώνεται το τελευταίο διάστημα στη χερσόνησο της Κορέας, ο κ. Παπανδρέου τόνισε πως οι τρεις Ολυμπιακοί Αγώνες που θα γίνουν τα επόμενα χρόνια σε πόλεις της Ασίας, με πρώτη τη Σεούλ, αποτελούν ευκαιρία για την προώθηση της Ειρήνης και της σταθερότητας μέσα από την αξιοποίηση της ιδέας της Ολυμπιακής Εκεχειρίας, μία προσπάθεια που ο ίδιος επιμένει να στηρίζει από την εποχή των Ολυμπιακών της Αθήνας.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις δυνατότητες συνεργασίας στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Δρόμου του Μεταξιού (Belt and Road), με κατάληξη τον Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση