GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σφοδρή επίθεση της κυβέρνησης στον Στουρνάρα: Είναι αποτυχημένος υπουργός Οικονομικών

...


Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η κυβέρνηση κατά του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα τον οποίο χαρακτηρίζει αποτυχημένο υπουργό Οικονομικών, με αφορμή την αναφορά στην ενδιάμεση έκθεση της ΤτΕ για τη νομισματική πολιτική ότι ένα προληπτικό πρόγραμμα στήριξης, μετά το τέλος του τρέχοντος προγράμματος τον Αύγουστο του 2018, θα ήταν υποστηρικτικό για την ελληνική οικονομία.

Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση έχει τονίσει επανειλημμένα ότι θέλει «καθαρή έξοδο» από τα μνημόνια, που σημαίνει ότι δεν επιθυμεί προληπτική γραμμή στήριξης, η οποία θα συνοδευόταν από νέους όρους και νέα μέτρα.

"Επειδή ένας αποτυχημένος υπουργός Οικονομικών τότε και μια αποτυχημένη κυβέρνηση, είχαν θέσει ως βέλτιστη εκδοχή όχι την έξοδο στις αγορές με ευνοϊκά επιτόκια, αλλά τη γραμμή στήριξης, δε σημαίνει ότι μια πετυχημένη κυβέρνηση δε θα τα καταφέρει πολύ καλύτερα», σημείωναν κυβερνητικές πηγές, προσθέτοντας: «Ήδη όλες οι ενδείξεις, αυτό αποδεικνύουν».

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση