GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διέσωσαν χελώνα που χτυπήθηκε με τρίαινα στο κεφάλι - ΦΩΤΟ

Μια θαλάσσια χελώνα που είχε βαρύ τραύμα στο κεφάλι από τρίαινα, βρήκαν χθες το απόγευμα κάτοικοι της περιοχής στην παραλία Σπάσματα της ...

Μια θαλάσσια χελώνα που είχε βαρύ τραύμα στο κεφάλι από τρίαινα, βρήκαν χθες το απόγευμα κάτοικοι της περιοχής στην παραλία Σπάσματα της Κεφαλονιάς. Η χελώνα ήταν πολύ αδύναμη με αποτέλεσμα να χρειασθεί άμεση βοήθεια.
Η ομάδα του Wildlife Sense που συμβάλει στην προστασία των θαλάσσιων χελωνών και των φωλιών τους στην Κεφαλονιά, οργάνωσε επιχείρηση διάσωσης, κι έτσι η χελώνα μεταφέρθηκε με ειδικά διαμορφωμένο όχημα στο γραφείο της κτηνιάτρου Σπυριδούλας Βαβάση, η οποία της χορήγησε τις πρώτες βοήθειες.
Η χελώνα παρέμεινε σε ελεγχόμενο χώρο τη νύχτα και σήμερα το πρωί ξεκίνησε το ταξίδι της προς την Αθήνα, όπου θα την παραλάβουν εθελοντές του Κέντρου Διάσωσης Θαλάσσιων Χελωνών του ΑΡΧΕΛΩΝ.

Πληροφορίες - Φωτογραφίες: Wildlife Sense

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση