GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοί είναι οι διαρρήκτες - "φαντάσματα" - Δείτε που "χτύπαγαν" και τι έκλεβαν

...

Τους κακοποιούς πίσω από τις κλοπές των ιατρικών μηχανημάτων από νοσοκομεία της χώρας, κατάφερε να εντοπίσει η ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για μέλη διεθνούς κυκλώματος, οι οποίοι τον περασμένο Μάιο και Ιούνιο, κατάφεραν να αρπάξουν μέσα από δημόσια νοσοκομεία της Αττικής, της Λαμίας, της Λάρισας και του Βόλου, ιατρικά μηχανήματα τα οποία προωθούσαν προς πώληση στο εξωτερικό, κυρίως σε χώρες της Λατινικής Αμερικής, μέσω διεθνών εταιρειών μεταφοράς εμπορευμάτων.

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν πέντε από τα μέλη, για τα οποία εκδόθηκαν αμέσως, διεθνή εντάλματα σύλληψης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί στην Μπογκοτά ένας 50χρονος από την Κολομβία και στην Φρανγκφούρτη, μια 25χρονη, επίσης από την Κολομβία, η οποία ήταν η παραλήπτρια των «δεμάτων». Οι δυο συλληφθέντες αναμένεται να εκδοθούν στη χώρα μας.

Πριν τη σύλληψη ωστόσο, να θυμίσουμε ότι είχαν εντοπιστεί και κατασχεθεί στην Κολομβία τέσσερα ενδοσκόπια τα οποία επεστράφησαν στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» και αυτό της Λάρισας, απ’ όπου είχαν κλαπεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση