GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποτέ ΗΠΑ και Βόρεια Κορέα δεν ήταν τόσο κοντά σε πυρηνικό πόλεμο - Ποιος το δήλωσε

"Τύμπανα πολέμου" ηχούν ανάμεσα σε ΗΠΑ και Βόρειο Κορέα εδώ και καιρό. Ο πρώην αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων ...

"Τύμπανα πολέμου" ηχούν ανάμεσα σε ΗΠΑ και Βόρειο Κορέα εδώ και καιρό. Ο πρώην αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ επί θητείας Τζορτζ Ου. Μπους, Μάικ Μάλεν, προειδοποίησε ότι οι ΗΠΑ δεν βρίσκονταν ποτέ "τόσο κοντά" σε έναν πυρηνικό πόλεμο με τη Βόρεια Κορέα, καθώς ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει δημιουργήσει ένα "κλίμα απίστευτα επικίνδυνο".
Η προεδρία του Τραμπ είναι "απίστευτα αποσταθεροποιητική και σίγουρα απρόβλεπτη", είπε ο ναύαρχος εν αποστρατεία, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

"Εκείνου που είναι φίλοι μας επί πολλά χρόνια αναρωτιούνται για τη σταθερότητα της δέσμευσής μας απέναντί του, απέναντι στην περιοχή τους (...) Και οι εχθροί μας, εκείνοι που θέλουν το κακό μας, φαίνεται ότι επωφελούνται από αυτήν την ανασφάλεια", είπε ο Μάλεν. "Με όλη αυτήν την αβεβαιότητα, δημιουργείται μια ατμόσφαιρα εξαιρετικά επικίνδυνη για τον τρόπο με τον οποίο θα τελειώσουν όλα αυτά και κυρίως (...) με τη Βόρεια Κορέα", συνέχισε.
"Κατά την άποψή μου, ουδέποτε βρισκόμασταν τόσο κοντά σε έναν πυρηνικό πόλεμο με τη Βόρεια Κορέα και στην περιοχή. Και δεν βλέπω το πώς θα μπορούσαμε να το επιλύσουμε μέσω της διπλωματικής οδού σε αυτό το στάδιο", κατέληξε ο Μάλεν.
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση