Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017

  Το DNA αποκάλυψε το κρυμμένο μυστικό - Ζούσαν στην ίδια γειτονιά και δεν ήξεραν ότι είναι αδέλφια

  Ο 20χρονος Kieron Graham και ο 29χρονος Vincent Ghant είναι αδέρφια, αλλά χρειάστηκε να περάσουν είκοσι χρόνια για να το μάθουν. Ο Graham υιοθετήθηκε όταν ήταν τριών μηνών (και ο αδερφός του εννέα ετών) και ανέκαθεν ήθελε να μάθει πράγματα για τη βιολογική του οικογένεια. Ωστόσο, τα μόνα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του – μικρά ονόματα, εθνικότητες και ημερομηνία γέννησης- δεν ήταν αρκετά για να εντοπίσει τα ίχνη της οικογένειάς του.
  Όλα άλλαξαν όταν η θετή του μητέρα έκανε ως χριστουγεννιάτικο δώρο σε αυτόν και τα τρία αδέρφια του από ένα κουτί για «μικρούς επιστήμονες» με αντικείμενο το DNA. Παίζοντας με αυτό, διαπίστωσε πως το DNA του είναι σχεδόν ίδιο με ενός άλλου ανθρώπου, ονόματι Vincent Ghant, ο οποίος είχε επίσης κάνει το ίδιο τεστ.
  Το όνομα «Vincent» του ήταν γνωστό, καθώς το είχε δει στα χαρτιά της υιοθεσίας του. Ψάχνοντας τον Vincent Ghant στο Facebook, διαπίστωσε πως τα γενέθλιά του συμπίπτουν με την ημερομηνία γέννησης του αδερφού του, όπως είχε δει και πάλι στα χαρτιά της υιοθεσίας.
  «Για χρόνια, το μόνο που έκανα ήταν να μπαίνω στο προφίλ του και να βλέπω πώς πάει η ζωή του», εξομολογείται ο Kieron. Κάποια στιγμή, επικοινώνησαν και συμφώνησαν να τα πουν από κοντά. Και τότε έμειναν έκπληκτοι, καθώς διαπίστωσαν πως δεν είναι μόνο αδέρφια!
  Όπως αποδείχθηκε, οι δυο τους έχουν πολλά κοινά! Είναι συμφοιτητές στο κρατικό πανεπιστήμιο Kennesaw, όπου και οι δύο σπουδάζουν πολιτικές επιστήμες και νομική. Και οι δύο έπαιζαν ποδόσφαιρο στο γυμνάσιο και τώρα παίζουν και στο πανεπιστήμιο! Όπως λένε, είναι απίθανο να έχουν παρακολουθήσει τα ίδια μαθήματα, αλλά είναι πολύ πιθανό να έχουν «πέσει» ο ένας πάνω στον άλλον στους διαδρόμους της σχολής τους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Το DNA αποκάλυψε το κρυμμένο μυστικό - Ζούσαν στην ίδια γειτονιά και δεν ήξεραν ότι είναι αδέλφια Rating: 5 Reviewed By: Press- gr