GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Drone κατέγραψε τη δραματική διάσωση ενός σέρφερ - ΒΙΝΤΕΟ

...

Ο Πέδρο Βιάνα είναι λάτρης των κυμάτων. Ένα κύμα ύψους 20 μέτρων όμως τον νίκησε και η επιχείρηση διάσωσης βιντεοσκοπήθηκε με drone από την ομάδα Μaquina Voadora. Το βίντεο έχει γίνει ήδη viral.

Τον Φεβρουάριο επιχείρησε κατά τη διάρκεια της καταιγίδας Ναζαρέ που έπληξε την Πορτογαλία, να κάνει σέρφινγκ στα τεράστια κύματα. Ένα από αυτά όμως, με ύψος 20 μέτρων, κατάφερε να τον νικήσει και να τον ρίξει από τη σανίδα του. Στα πλάνα μπορείτε να δείτε πως ένα τζετ σκι που βρισκόταν στο σημείο για να παρέχει υποστήριξη σπεύδει να τον βοηθήσει. Το τζετ σκι φτάνει στον σέρφερ, όμως ένα νέο κύμα τους παρασύρει σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία. Ευτυχώς, ένα δεύτερο τζετ σκι πλησιάζει και τους μεταφέρει σε ασφαλές σημείο.

Το βίντεο μάλιστα συμμετείχε ως μικρού μήκους ταινία με το όνομα «The Big Ugly» στο Drone Film Festival του Λος Άντζελες και κατάφερε να αποσπάσει και βραβείο.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση