GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε μεταμόσχευση καρδιάς υποβλήθηκε ο νικητής της Eurovision με τη βελούδινη φωνή

...

Σε μεταμόσχευση καρδιάς υποβλήθηκε ο νικητής του φετινού διαγωνισμού της Eurovision, ο Πορτογάλος τραγουδιστής Σαλβαντόρ Σομπράλ, όπως ανακοίνωσε η ομάδα των γιατρών που τον είχε αναλάβει.

"Ήταν πολύ καλά προετοιμασμένος και όλα πήγαν καλά", είπε ο χειρουργος Μιγκέλ Αμπεκασίς, της καρδιολογικής μονάδας του νοσοκομείου Σάντα Κρουζ, στα περίχωρα της Λισαβόνας.

Η επέμβαση έγινε την Παρασκευή. Ο Σομπράλ, που έπασχε από καρδιακή ανεπάρκεια, ήταν στη λίστα αναμονής εδώ και πολλούς μήνες, αναμένοντας να βρεθεί ένα συμβατό μόσχευμα. Η ανάρρωση θα είναι μακρά αλλά αν όλα εξελιχθούν ομαλά "θα έχει μια απολύτως φυσιολογική ζωή", πρόσθεσε ο γιατρός του.

Τον περασμένο Μάιο ο 27χρονος Σομπράλ κέρδισε τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με το τραγούδι Amar Pelos Dois που έγραψε η αδελφή του, Λουίζα, χαρίζοντας στην Πορτογαλία την πρώτη νίκη της.

Λόγω της ασθένειάς του ο νεαρός τραγουδιστής είχε βάλει την καριέρα του σε δεύτερο πλάνο, από τον Σεπτέμβριο και δεν απομακρυνόταν ποτέ από τους γιατρούς του για διάστημα μεγαλύτερο των δύο εβδομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση