GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάκαραν το facebook του 19χρονου μοντέλου με την κοκαΐνη - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της 19χρονης από την Μυτιλήνη που συνελήφθη με κοκαΐνη σε αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ και κρατείται στις φυλα...

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της 19χρονης από την Μυτιλήνη που συνελήφθη με κοκαΐνη σε αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ και κρατείται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της χώρας από τον Νοέμβριο, αποκάλυψε ο συνήγορος της οικογένειάς της, Σάκης Κεχαγιόγλου, μιλώντας στο STAR.
Ο κ. Κεχαγιόγλου ανέφερε ότι αμέσως μετά τη σύλληψη της νεαρής γυναίκας, κάποιοι χάκαραν το λογαριασμό της στο Facebook και διέγραψαν παλιότερες συνομιλίες που είχε μαζί τους.. Οι αρχές εκτιμούν πως πρόκειται για τα μέλη της σπείρας που της έδωσε το σακίδιο με την κοκαΐνη.
«Διέγραψαν αναδρομικά όλες τις συνομιλίες που είχε με αυτόν που η ίδια γνώριζε ως Πέτρο και είναι το άτομο με το οποίο ταξίδεψε από την Αθήνα στην Αντίς Αμπέμπα και τον οποίον η ίδια η Ειρήνη κατονομάζει ως το πρόσωπο το οποίο της έδωσε το σακίδιο που περιείχε την ναρκωτική ουσία που μετέφερε στο Χονγκ Κονγκ», είπε ο κ. Κεχαγιόγλου. «Η κίνηση αυτή δείχνει τους πραγματικούς ενόχους, μόνο όποιος είχε συμφέρον θα μπορούσε να προβεί σε αυτή την ενέργεια της διαγραφής των συνομιλιών», δήλωσε ο κ. Κεχαγιόγλου.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση