GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάσημος σεφ ξεκλήρισε την οικογένειά του - Το βίντεο με τον γιο του που ανέβασε στο Facebook λίγο πριν από το μακελειό

Διάσημος σεφ σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και τα δύο παιδιά του τα Χριστούγεννα στην Αριζόνα των ΗΠΑ. Δημοσίευσε ένα βίντεο στο Fa...

Διάσημος σεφ σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και τα δύο παιδιά του τα Χριστούγεννα στην Αριζόνα των ΗΠΑ. Δημοσίευσε ένα βίντεο στο Facebook, όπου τραγουδούσε με τον 11χρονο γιό του ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι και μετά από μόλις 90 λεπτά σκότωσε το αγοράκι, την κόρη του ηλικίας δέκα μηνών και την εν διαστάσει σύζυγό του.
Ο γνωστός vegan chef και συγγραφέας Anthony Milan Ross υπέφερε από κατάθλιψη. Η αστυνομία δήλωσε ότι συνελήφθη αργά τη Δευτέρα το βράδυ μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς. Ο 45χρονος κατηγορείται για δολοφονία πρώτου βαθμού και για επίθεση σε αστυνομικούς.
Οι μάρτυρες δήλωσαν στην αστυνομία ότι τον είδαν να πυροβολεί την σύζυγό του Iris Ross, με την οποία είχαν προβλήματα τον τελευταίο καιρό, καθώς προσπάθησε να φύγει. Στη συνέχεια, όταν ρώτησαν τον 45χρονο αν ήταν καλά η κοπέλα, τους απάντησε «όχι» και τους έδειξε το όπλο του, πριν εισέλθει στο διαμέρισμά του, όπου μάρτυρες είπαν ότι άκουσαν δύο ή τρεις ακόμα πυροβολισμούς, σύμφωνα με την αστυνομία.
Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση