GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόλαβε άλλος - H Μέγκαν δεν έγινε κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, επειδή είναι το κορίτσι του... Χάρι

Στη λίστα των επικρατέστερων ηθοποιών για να υποδυθεί το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, είχε βρεθεί η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκα...

Στη λίστα των επικρατέστερων ηθοποιών για να υποδυθεί το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, είχε βρεθεί η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων, η 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός ήταν υποψήφια για «κορίτσι του Bond» όταν παραγωγοί της κινηματογραφικής σειράς την είδαν να υποδύεται τη Ρέιτσελ Ζέιν στο τηλεοπτικό δράμα «Suits».
Στην ίδια λίστα ήταν η 32χρονη Ιλφενές Χαντέρα, γνωστή από το «Baywatch», την οποία οι παραγωγοί θεωρούν κατάλληλη να προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ντάνιελ Κρεγκ στην επερχόμενη ταινία με πρωταγωνιστή τον «Πράκτορα 007», «Bond 25», η οποία θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2019.
Τελικά λόγω της σχέσης της με τον πρίγκιπα Χάρι, αποκλείστηκε από τον ρόλο, καθώς οι παραγωγοί εκτίμησαν ότι θα είναι αδύνατον να εμφανιστεί στην ταινία.
Σε ταινίες James Bond τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται ηθοποιοί, οι οποίες στη συνέχεια διαγράφουν λαμπρή καριέρα.
Οι παραγωγοί αναζητούσαν μία ηθοποιό από τις ΗΠΑ ή τον Καναδά. Η Μέγκαν Μάρκλ ήταν υποψήφια για «κορίτσι του Bond» μαζί άλλες τέσσερις συναδέλφους της.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six, ο αρραβώνας της με τον πρίγκιπα Χάρι έθεσε τέλος στην καριέρα της στην υποκριτική.
Οι σεναριογράφοι του «Suits» επιβεβαίωσαν ότι αποχωρεί έπειτα από επτά χρόνια στην τηλεοπτική σειρά. Επίσης, το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα παραιτηθεί από το φιλανθρωπικό της έργο στα Ηνωμένα Έθνη, καθώς και από τη συμμετοχή της στις οργανώσεις World Vision Canada και One Young World.
Όταν η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της πρώτης συνέντευξης του ζευγαριού ρωτήθηκε αν εγκαταλείπει την καριέρα της απάντησε: «Δεν το βλέπω ως εγκατάλειψη. Το βλέπω ως αλλαγή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση