GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κλόε Καρντάσιαν επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram

...


Είναι στο Instagram, οπότε τώρα είναι επίσημο! H Κλόε Καρντάσιαν είναι έγκυος και επιβεβαίωσε τα χαρμόσυνα νέα με μια φωτογραφία της φουσκωμένης κοιλιάς της στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. Στη φωτογραφία φαίνεται και το χέρι του συντρόφου της και αστέρα του NBA, Τρίσταν Τόμσον, να κρατά την κοιλιά της.

Τους τελευταίους μήνες οι φήμες οργίαζαν για την εγκυμοσύνη της, αλλά η ίδια και η οικογένεια της δεν είχαν επιβεβαιώσει τίποτα, ενώ πάντα επέλεγε φαρδιά ρούχα που κάλυπταν την κοιλιά της.

Η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία είναι η εξής «Το μεγαλύτερο όνειρο μου έγινε πραγματικότητα! Θα αποκτήσουμε μωράκι! Περίμενα και αναρωτιώμου αλλά ο Θεός είχε το σχέδιο του. Ήξερε τι έκανε. Τον επιστευόμουν και ήμουν υπομονετική. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι η αγάπη μας, δημιούργησε μια ζωή! Σε ευχαριστώ που μου συμπεριφέρεσαι ως βασίλισσα. Σε ευχαριστώ που με κάνεις να αισθάνομαι όμορφη σε όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης. Τρίσταν, πάνω από όλα σε ευχαριστώ που με έκανες ΜΗΤΕΡΑ!".

Η 33χρονη σελέμπριτι και ο 26χρονος σύντροφος της ήθελαν να βιώσουν αυτές τις στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η αδερφή της Κλόε, Κιμ Καρντάσιαν περιμένει το τρίτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, ενώ φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί θέλουν και την μικρή τους αδερφή, Κάιλι Τζένερ, να περιμένει και αυτή το πρώτο της παιδί.

Δείτε τη φωτογραφία:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση