GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντάνος και Χρανιώτης κάνουν ψαροντούφεκο στη Σκιάθο και "τρελαίνουν" το Instagram - ΦΩΤΟ

Στη Σκιάθο βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Γιώργος Χρανιώτης, για να περάσει τις γιορτές, παρέα με τον καλό του φίλο, Γιώργο Αγγελόπουλο...

Στη Σκιάθο βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Γιώργος Χρανιώτης, για να περάσει τις γιορτές, παρέα με τον καλό του φίλο, Γιώργο Αγγελόπουλο.
Οι δυο τους έγιναν πολύ καλοί φίλοι κατά τη διάρκεια του Survivor. Μάλιστα και οι δύο ανάρτησαν στα social media κοινές τους φωτογραφίες, που συγκέντρωσαν δεκάδες χιλιάδες likes και πολλά σχόλια.
"S.U.P και Ψαροντούφεκο στην Σκιάθο", έγραψε ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης δίπλα στη φωτογραφία που ανέβασε, "τρελαίνοντας" το Instagram, καθώς τα likes έως τώρα είναι πάνω από 77.000!

«Τον μεσαίο τον γνωρίζω, τους άλλους όχι. Από που??? Κι ως πού?? Εγώ πάντως είμαι στην νήσο .....Καλές χρονιές σ όσους!!», έγραψε ο Γιώργος Χρανιώτης στον δικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση