GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πρώτο ΒΙΝΤΕΟ από τον γάμο της εγκυμονούσας Κατερίνας Τσάβαλου - Ποιος το "κάρφωσε" στο Instagram

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της ζει η Κατερίνα Τσάβαλου. Η γνωστή ηθοποιός παντρεύτηκε χθες στο δημαρχείο Φαλήρου τον αγαπημένο...

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της ζει η Κατερίνα Τσάβαλου. Η γνωστή ηθοποιός παντρεύτηκε χθες στο δημαρχείο Φαλήρου τον αγαπημένο της Δημήτρη Στεργίου, ενώ την ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώνει η εγκυμοσύνη της Κατερίνας, η οποία σύντομα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά τους.

Κουμπάροι στον γάμο του ζευγαριού ήταν ο Γιάννης Αϊβάζης με τη Μαρία Κορινθίου. Ο Αϊβάζης μάλιστα, ανέβασε στο Instagram και το πρώτο βίντεο από τον γάμο Τσάβαλου - Στεργίου.
Πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο βίντεο στο οποίο εμφανίζεται το ζευγάρι να κατεβαίνει τα σκαλιά του δημαρχείου χαμογελαστό και ο κουμπάρος να σπεύδει να δώσει στη νύφη μια ανθοδέσμη. Και όλα αυτά υπό την κατάλληλη μουσική υπόκρουση λόγω της ημέρας, θυμίζοντας "μίνι φιλμ".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση