GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ISIS απειλεί με αιματοκύλισμα το Λονδίνο τα Χριστούγεννα - ΦΩΤΟ

...

Νέες απειλές εξαπέλυσε το Ισλαμικό Κράτος ενόψει Χριστουγέννων, βάζοντας αυτή τη φορά ως στόχο το Λονδίνο και συγκεκριμένα την Oxford Street.

Στην αφίσα που δόθηκε στη διασημότητα, φαίνεται ένας τζιχαντιστής φορτωμένος με εκρηκτικά να περπατά στον πολυσύχναστο δρόμο του Λονδίνου, ο οποίος είναι στολισμένος για τις γιορτές.

«Από εδώ και πέρα κάνουμε επίθεση εμείς, δεν θα έρθουν να μας επιτεθούν», αναγράφεται στην αφίσα.

Σε προηγούμενες αφίσες του ISIS, βλέπουμε τον Άγιο Βασίλη να γονατίζει μπροστά από έναν τζιχαντιστή στην Regent Street του Λονδίνου, έναν άλλο τζιχαντιστή να κρατά ένα αιματοβαμμένο μαχαίρι στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Παρισιού, και τον Άγιο Βασίλη - αυτή τη φορά στη Νέα Υόρκη- να στέκεται όρθιος δίπλα από ένα κουτί με εκρηκτικά, κοιτώντας την Times Square.

Στις δύο πρώτες εικόνες αναγράφεται "Σύντομα στις διακοπές σας", στα αγγλικά, τα γαλλικά και τα γερμανικά, ενώ στην τελευταία υπάρχει η λεζάντα "Θα τα πούμε στη Νέα Υόρκη... σύντομα".

Η τρομοκρατική οργάνωση εκτοξεύει επίσης απειλές και κατά της βασίλισσας Ελισάβετ. Στην αφίσα που απειλείται η βασίλισσα απεικονίζεται σε μια κηλίδα από αίμα και δίπλα υπάρχει ένα μαχαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση