GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξι νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας στην Καμπούλ- Το ISIS ανέλαβε την ευθύνη

Νέα βομβιστική επίθεση στην Καμπούλ κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον έξι ανθρώπους. Η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ISIS) ανέλαβε ...

Νέα βομβιστική επίθεση στην Καμπούλ κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον έξι ανθρώπους. Η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ISIS) ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στην Καμπούλ, κοντά στην είσοδο ενός κτιριακού συγκροτήματος της αφγανικής υπηρεσίας πληροφοριών. Εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι τουλάχιστον έξι πολίτες έχασαν τη ζωή τους από την ισχυρή έκρηξη.
"Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν. Ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιος ήταν ο στόχος της επίθεσης, αλλά αυτή σημειώθηκε στον κεντρικό δρόμο", δήλωσε.
Σύμφωνα με δημοσιογράφο του AFP, η επίθεση σημειώθηκε κοντά στην κεντρική είσοδο κτιριακού συγκροτήματος της Αφγανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση