GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκάφα ολκής από μεταφράστρια: Αποκάλεσε «Madame Brexit» την Τερέζα Μέι

...


Σε γκάφα ολκής υπέπεσε μία μεταφράστρια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε η Πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι με τον Πολωνό ομόλογό της, Ματέους Μοραβιέτσκι την Πέμπτη στη Βαρσοβία.

Συγκεκριμένα, η μεταφράστρια αποκάλεσε την κα. Μέι «Madame Brexit» με το γλωσσικό αυτό σφάλμα να έχει ως αποτέλεσμα ένα πλατύ χαμόγελο να σχηματιστεί στο πρόσωπο της Τερέζας Μέι, ενώ στο πλευρό της ο Μοραβιέτσκι συνέχιζε να μιλάει, χωρίς να έχει καταλάβει το τι είχε συμβεί και αναμεταδοθεί ζωντανά από τα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς αυτή η συνεργασία, παρά το γεγονός ότι θα βασίζεται σύντομα σε διαφορετικούς κανόνες λόγω του Brexit, διότι όπως το είπε η Madame Brexit, το Brexit σημαίνει Brexit..." ήταν η απόδοση στα αγγλικά από την μεταφράστρια του Πολωνού πρωθυπουργού που έκανε δηλώσεις στα πολωνικά.

Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση