GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυμα Καμμένου από τη Χίο: Nα ζήσουμε με ειρήνη, αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε πουθενά

...

«Είμαστε διατεθειμένοι να ζήσουμε με ειρήνη, αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε πουθενά», διεμήνυσε προς κάθε κατεύθυνση ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος, από τη Χίο, όπου εγκαινίασε τρία στρατιωτικά οικήματα στο στρατόπεδο Βάκη, δωρεά του Λουκά Κτιστάκη, γνωστού για την ενεργό και ανιδιοτελή προσφορά του στην τοπική κοινωνία.

«Η Ελλάδα είναι μία ειρηνική χώρα και επιδιώκει την ειρήνη και την ανάπτυξη σε όλη την περιοχή. Προς τους απέναντι έχουμε τείνει χείρα ειρήνης και συνύπαρξης. Δεν θα επιτρέψουμε όμως ποτέ να παραχωρηθεί έστω και μία σπιθαμή εθνικού εδάφους. Δεν θα επιτρέψουμε να υποχωρήσουμε ούτε ένα χιλιοστό» τόνισε ο κ Καμμένος.

Επίσης, ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι το 2018 θα είναι το έτος που βγαίνει η πατρίδα μας από την κρίση. Με την ευκαιρία των εγκαινίων των τριών στρατιωτικών οικημάτων ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, ο υπουργός ανέφερε ότι «Όραμα μας είναι να φτάσουμε στο σημείο στο οποίο κάθε στέλεχος όταν μετατίθεται σε μια νέα Φρουρά, ανεξαρτήτως που βρίσκεται αυτή, να βρίσκει μια έτοιμη κατοικία».

Όπως είπε, βρίσκονται σε εξέλιξη δράσεις που αφορούν σε 392 στρατιωτικά οικήματα του Στρατού Ξηράς, ενώ καταβάλλεται σημαντική προσπάθεια, οι εν λόγω δράσεις να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των οικημάτων άνω των 3.000 στην ελληνική επικράτεια.

Ο κ. Καμμένος ευχαρίστησε τον κύριο και την κυρία Κτιστάκη για την ανιδιοτελή προσφορά τους στις Ένοπλες Δυνάμεις σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. «Αγαπητέ κ. Κτιστάκη σας θεωρούμε ενεργό μέλος της μεγάλης στρατιωτικής οικογένειας» ανέφερε χαρακτηριστικά προτρέποντας «ο κάθε ενεργός πολίτης αυτής της χώρας, μπορεί και πρέπει να συνεισφέρει στο έργο των Ενόπλων Δυνάμεων».

«Εύχομαι τα οικήματα που παραλαμβάνετε σήμερα να τα γεμίσετε με παιδιά, γιατί το μεγαλύτερο πρόβλημα της πατρίδας μας είναι η υπογεννητικότητα», κατέληξε. Επίσης, ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε τα Ψαρά και τους Φούρνους, όπου μοίρασε δώρα στους μαθητές και συνομίλησε με τα στελέχη, τους στρατιώτες και τους εθνοφύλακες, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Τον υπουργό Εθνικής 'Αμυνας συνόδευε ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση