GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκίνησε ο Μαυρίδης: Αποκάλυψε που θα δώσει τα χρήματα από το Nomads - BINTEO

...

Τον πραγματικό λόγο για τον οποίο αποφάσισε να μπει στο Nomads αποκάλυψε στον τελικό του reality επιβίωσης του ANT1 o Γιώργος Μαυρίδης.

Ο γνωστός tatto artist και παρουσιαστής εξομολογήθηκε ότι αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι, όταν ο ΑΝΤ1 έκανε δεκτό το αίτημα του η αμοιβή του από το παιχνίδι να πάει για την ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Ακόμη και τα χρήματα που κέρδισε από τα επιμέρους έπαθλα θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό με τη συμφωνία, μάλιστα, να ισχύει είτε έμενε μία εβδομάδα είτε τρεις μήνες.

«Κάποια στιγμή με κάλεσαν στα γραφεία του ΑΝΤ1 να μιλήσω για το Nomads και γενικότερα για το αν θα ήθελα να έχω μια συνεργασία με το κανάλι. Πέρασα την πόρτα του γραφείου του κυρίου Λάτσιου, συζητήσαμε, μου είπε για μια υπερπαραγωγή, το Nomads, και μου έκανε την πρόταση να συμμετάσχω. Για να είμαι ειλικρινής του είπα κατευθείαν όχι, έχοντας στο μυαλό μου ότι να συζητήσουμε ότι άλλο θέλετε εκτός από ριάλιτι επιβίωσης.

Μου είπε να ηρεμήσω, να είμαι πιο διαλακτικός, να το συζητήσουμε… Μου έγινε μια πολύ καλή οικονομική πρόταση. Μετά από δύο μέρες πήγα στο γραφείο του κυρίου Λάτσιου και του είπα ότι δεν θέλω να με ανταμείψετε με πληρωμή ανά εβδομάδα ή ανά επεισόδιο και τους ζήτησα τα χρήματα αυτά να πάνε στο παιδογκολογικό, στην κλινική, και να ανακαινίσουν την πτέρυγα. Τους είπα να κάνουν αυτό και θα μπω. Χαίρομαι που ο ΑΝΤ1 με βοήθησε σε αυτό», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση