Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κυκλοφόρησε το 2o φύλλο. Κάντε κλικ για να το δείτε...
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017

  Nomads: Οι δύο νέοι μονομάχοι και η δεύτερη ασυλία - ΦΩΤΟ

  Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads, θα παρακολουθήσουμε το 2ο αγώνισμα ασυλίας από το οποίο θα προκύψουν άλλοι 2 υποψήφιοι μονομάχοι. Ο νικητής του αγωνίσματος παίρνει την ατομική ασυλία. Όποιος παίκτης χάσει στο σημερινό αγώνισμα θα είναι ο 3ος υποψήφιος μονομάχος.

  Στη συνέχεια οι νομάδες, θα ψηφίσουν τον 4ο υποψήφιο μονομάχο. Σε περίπτωση ισοψηφίας, τον νικητή θα προτείνει ο νικητής του σημερινού αγωνίσματος. Στη συνέχεια ο Γρηγόρης θα ζητήσει από τους τηλεθεατές να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη. H ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τη 01:00. Οι δύο παίκτες με τις λιγότερες θετικές ψήφους θα είναι οι μονομάχοι της Πέμπτης. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού θα ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Πέμπτης.

  Στο χθεσινό επεισόδιο, την ατομική ασυλία κέρδισε η Αποστολία Ζώη, με υποψήφιους μονομάχους την Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Παρασκευά.

  Στο σημερινό αγώνισμα της 2ης ατομικής ασυλίας θα παίξουν όλοι οι παίκτες μαζί ταυτόχρονα. Το ένα από τα δύο τους χέρια θα είναι δεμένο με ένα σχοινί και η άλλη πλευρά του σχοινιού θα είναι δεμένη με ένα γεμάτο κουβά που θα βρίσκεται πάνω από το κεφάλι τους.

  Θα πρέπει να κρατήσουν το χέρι τους ψηλά για όση περισσότερη ώρα μπορούν και χωρίς να το κουνήσουν. Σε περίπτωση που το κουνήσουν ή κατεβάσουν το χέρι τους, τότε θα γυρίσει ο κουβάς και θα αδειάσει επάνω τους.

  Οι παίκτες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το χέρι τους για να στηρίξουν ή να υποβοηθήσουν το δεμένο τους χέρι.

  Εκείνος που θα καταφέρει να κρατήσει το χέρι του ψηλά για περισσότερη ώρα θα είναι ο νικητής του παιχνιδιού και θα πάρει την ατομική ασυλία.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Nomads: Οι δύο νέοι μονομάχοι και η δεύτερη ασυλία - ΦΩΤΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr