GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Πρόεδρος του Ελληνο - Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου για το συνέδριο "Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας"

...


O Πρόεδρος του Ελληνο - Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Σίμος Αναστασόπουλος, με αφορμή το 28ο Ετήσιο Συνέδριο "Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας" τόνισε την αναγκαιότητα αλλαγής στο οικονομικό μοντέλο και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
Το φετινό συνέδριο που πραγματοποιείται στις 4 και 5 Δεκεμβρίου θα εστιάσει τις ομιλίες και συζητήσεις του τόσο στην ανάγκη αναδιαμόρφωσης της οικονομίας όσο και στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας προς όφελος της απασχόλησης και της βιώσιμης ανάπτυξης. Η σύγχρονη οικονομική κρίση ανέδειξε διαχρονικές παθογένειες που ταλανίζουν τη χώρα και εξακολουθούν να προκαλούν εμπόδια και αντιστάσεις στις προσπάθειες να γίνουν τα άλματα που απαιτούνται στην κατεύθυνση της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης.
"Σήμερα, υπάρχει μια ευκαιρία, με την εξισορρόπηση των δημοσιονομικών, με το κλείσιμο της αξιολόγησης που προχωρά πολύ θετικά αυτή τη στιγμή, με την δοκιμαστική έξοδο στις αγορές υπάρχει η προοπτική, δημιουργούνται προσδοκίες για μια καλή επόμενη ημέρα" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αναστασόπουλος.
Οι καθιερωμένες ομιλίες κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου του Πρωθυπουργού, αλλά και του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναμένονται με ενδιαφέρον από τον επιχειρηματικό κόσμο.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση